ЕП 2016 - Група Б (Англија, Русија, Велс, Словачка)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Што е можно подолго остани си на Сибир. :)

Ќе останам, па ќе се вратам и што? Нешто ќе се промени? Оди ајде фрлај боја или дудлај му го на грујо, бидејќи кај нас само таквите останаа!
Страшен став имаш. Кога веќе изиграваш Луис Си Кеј барем цитирај да видам. Утре твое дете или жена може да идат утакмица да гледаат некаде и пијана будала да ги остави осакатени за цел живот. Навивачи меѓу навивачи што сакаат нека прават, некој си е дојден да гледа фудбал и фамилијата да си ја бодри.

Шо дека ќе цитирам? Кој ќе си се пронајди во коментар фино лепо ќе си одговори. Ако се најди нека се снајди. И јас сум одел на утакмици сам, малолетен и шо?
Оди на утакмици и после дрндај овде. Изгледа од пред ТВ не си мрднал.

Руни според мене беше еден од најдобрите прво полувреме цело време он разигруваше напред ама немаше никаква реализација од Лалана и Кејн, второ некако сите се изгубија требаше да се смене Кејн не му одеше гледаше се , Варди мораше да влезе у игра оваа шо го направи е незнам аматерски ептен , дури и коментаторот 6 пати спомна за замена на Англија и очекуваше Варди да влезе.

Со вакви потези на стариот од клупата не минат ни групи не па финале да играт ..

Ќе останам, па ќе се вратам и што? Нешто ќе се промени? Оди ајде фрлај боја или дудлај му го на грујо, бидејќи кај нас само таквите останаа!

Шо дека ќе цитирам? Кој ќе си се пронајди во коментар фино лепо ќе си одговори. Ако се најди нека се снајди. И јас сум одел на утакмици сам, малолетен и шо?
Оди на утакмици и после дрндај овде. Изгледа од пред ТВ не си мрднал.
11988547_10205123342665617_6499504572490627861_n.jpg

Има нешто што се вика интернет бон - тон ама во ред е, таму кај што си не верувам тоа да е пресудно за опстанок :)

Мислам дека како поединци се сосема солидни Англија, ама со онаков мртов тренер, заглавен во 1983, ништо не прават.
Кејн изведува корнери ееееј, Стерлинг му игра прва постава, не прави измена да смени нешто, туку прави измени да задржи статус кво.
Fucking muppet. :mad:
Не можеа да си најдат енглезите Дел Боске тренер, си дозволија дебили да им упропастат златни генерации.

Пример, Хоџсон ретардата на веќе проверена дијамант формација со два напаѓачи напред која носеше резултати, му текна да менува. (y)

И се случи класичен Енглески мелтдаун, налик неговата фаца.

Ете така, имаме прогрес :) сега уште да намалиме со нацизмот и топ ќе биде.

Начитани деца сме ние, знаеме кој е Хитлер и како да го познаеме на слика. :) Не само со нацизмот и со егоизмот да намамлиме, форумџискиот. Ќе се опрајме да ми веруваш, ама само ако не размислуваме лузерски!
Еве сега читам дека еден навивач на Англија е во критична состојба и навистина ми е жал. Сакам со цело срце да преживее, а тој шо го млател да си одговара поштено. Секој треба да си одговара за постапките. Ама да се пишуваат приказни од типот дека без причина некој напаѓа е смешно. Кој бил на големи натпреварувања знае кој се најголеми провокатори. Русите ако можат и тие нека го јадат петелот. Нека ги тепаат. Исти курац. :)

Руските дивјаци ја прекачиле оградата и ја нападнале жена му на Варди. Како ова може да биде победа на трибини (напаѓање недолжни граѓани што одат да гледаат фудбал), јас не знам.

Па нека не му потпишува на Венгер, инфилтрирани негој луѓе меѓу Русите :D
Шала на страна Хитлер само за ваква стока

Да беа навивачи од некоја балканска држава, најкасно до утре истата ќе беше пратена дома. Најлесно се покажуе зуби на балкански репрезентацие/екипе.
Ама кој смее да ги чепне Русите и Енглезите. Посебно вториве, цивилизираните Енглези. Па уште кога ќе ми текне дека Велика Британија сакаше да ја напушти ЕУ заради тоа што Балканците почнале да влагаат у истата...Колку и да не сакам да мешам политика у спортов, ама ми се гади од Енглезине. Самобендисани, “цивилизирани“, бла бла бла. А уствари Енглез ти е најголем шлајм што може да постои на светов.

Ете така, имаме прогрес :) сега уште да намалиме со нацизмот и топ ќе биде.
Naviva za Roma pa najverojatno epten svrsua na rimskoto derbi koe do skoro bese edno od najkrvavite u Evropa.Gledal kako na utamica od rancite im vada, cekici, sekiri, nozevi i slucno. A realnosta e deka vakvive sajber huligani pri guzva prvi ja vitkaat opaskite. Inaku mnogu se lae za Engleskive huligani, a realnosta e deka rusive sve se defekt i segde pravaat pizdarii.

wow многу плачки за енглезите на форумов :ROFLMAO: јаделе ќутек како магариња, па и гол примија во 93 :pos:нека се самозапалат со се тоа нивната спуфтана кралица, не оправдувам насилство и овие немири се донекаде пропуст на француските служби за безбедност, но кога веќе се закачат врегат и јадат гомна нека јадат и ќутек, русите се крвави тепат и држат ќутек, го јаделе и они многу пати па не видов некој толку да се потресувал...
И не искоментира никој за подарениот слободен удар од кој примија гол руската репрезентација од непостоечки фаул, али ете кармата е кучка...

Го слушам Руни после утакмицава дава интервју и вика Знаевме дека само така можат да дадат гол, тој напред им е многу висок и добро ја удри, мисли Џиуба го дал голот :pos:
Ебате шрекот :D
Ама одигра солидно денеска (y)

btw
MOTD

Овој џуба личи на оној високиот од стекловата

Него за надвор од стадион не коментирам, секое ЕП тепачки има, у Полска лом се правеа руси, полјаци, хрватите исто проблеми, енглезите стандард веќе тоа им е трејдмарк, али за ова на стадион на крајов, каде можеше да се деси голема трагедија русите можат да го јадат комотно со исфрлање од европсково, а и кај се бе редариве и џандариве која ти е оваа организација млади и стари да го јадат лагано, да рипаат преку огради стампеда да се дешаваат ...
Среќа у несреќа е што нема погинати на стадионов али у секкој случај ова е за санкција, хрвативе ова да го направеа на ЕП, после она со кукастиот крст, милион % ке летаа, сеа ке видиме што ќе се деси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom