Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Многу е голема ... во светот на планинарите е еден обичен преварант, зема некое евро од државата да оди на еверест, се врати па убедуваше цела држава дека се качила, се испокара со цела федерација, со планинари и со државата зашто не и дале државна пензија, од тогаш навака кука ли кука..сите и се криви
Си побркал тоа ти со Канго и Каљопа. Они земаа пари за на Еверест, а се качија на Зајчев Рид. А дека лично ја познавам, ќе ти кажам дека не ни и требаат такви крадени народни пари во кои ужива паторот со тоа мајмунската неизживеана орда околу него.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Многу е голема ... во светот на планинарите е еден обичен преварант, зема некое евро од државата да оди на еверест
Е ако де, што ако земала, ако земала нели бидејќи доказ ти немаш. Јас знам едни што земаа милиони, демек нешто ќе граделе ова она, ама ништо не испадна.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Го слушав малку вчера Иле Гебелс. Во нивните самобендисани глави не влегува идејата дека некој протестира оти е незадоволен од состојбата на општеството, бара правда или решавање на социјалните проблеми. Лудациве одма бараат теории на заговор од Јужен Тек преку Сорос до Турски Тек.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Е ако де, што ако земала, ако земала нели бидејќи доказ ти немаш. Јас знам едни што земаа милиони, демек нешто ќе граделе ова она, ама ништо не испадна.
Зашто мислиш дека би измислувал ? ете ти секунда работа прочепкај по нашиве портали ќе си најдеш

Агенцијата за млади и спорт и додели на Илина финасиски средства во износ од 5.000 евра.
http://mkd-news.com/ilina-arsova-prvata-makedonka-ke-go-osvojuva-mont-everest/

и не е проблем што земала и не е проблем што не се качила туку што се обиде да лаже и убедува како тоа она се качила ама ете нема доказ, па со цимолење се вадеше како било тешко и требало да и се верува...и да и дала државата пензија за нејзиното достигнување, па откако не и дадоа плука по нив 24/7

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Ќути бе, како не се качила. Бев на презентација. Пукаше салата од „други планинари што ја мрзат“.

Кои се тие 5 илјади е***и евра у однос на милионине за слики со Боркица и луда лоповска банда на нив? Дали сте нормални со споредбиве....исфрустрирани створови

S

silmarillion

Гостин
Зашто мислам дека ако утре се покае девојчево веднаш чудесно ќе стане симбол на Маќедонската издржливост, истрајност и борба? : )))) Мислам ок е, ако покажала беџ од шарена револуција не ви опцула мајка...иако мислам тоа и помалце би ве навредило отколку Грујо да го чепне некој.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Ќути бе, како не се качила. Бев на презентација. Пукаше салата од „други планинари што ја мрзат“.

Кои се тие 5 илјади е***и евра у однос на милионине за слики со Боркица и луда лоповска банда на нив? Дали сте нормални со споредбиве....исфрустрирани створови
да де, првин не земала, па прочитавте дека зела и ајде абе што е тоа , ситнурија
што ме боли бе паторот што ставал слики ти кажувам јас за илина, ја величаш ваква таква била, обичен преварант е тоа е илина, ти ако се знаеш лично со неа и ако брани шарена револуција не смее да се коментира за неа а ? а што улави ги правеше сите дека се качила тоа никому ништо ? тоа е ок, државата е крива, треба да и поверува на нејзини зборови и да и додели пензија ?

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
да де, првин не земала, па прочитавте дека зела и ајде абе што е тоа , ситнурија
што ме боли бе паторот што ставал слики ти кажувам јас за илина, ја величаш ваква таква била, обичен преварант е тоа е илина, ти ако се знаеш лично со неа и ако брани шарена револуција не смее да се коментира за неа а ? а што улави ги правеше сите дека се качила тоа никому ништо ? тоа е ок, државата е крива, треба да и поверува на нејзини зборови и да и додели пензија ?
Не него јунаштво за тебе е коа милошоски шупакон со државна кола отиде да го сука знамено со Вергина на Митикас, кај што собира тројца луѓе на врв, напраи една слика и ве попали како мајмуни, демек ја освои Грција. Простак обичен...илјадници Македонци секоја година одат на Олимп и никој не праи таква инфантилна фама за тоа.
И да знаеш, луѓе како Илина, посветени на спорт, да ги имаше државава 2% повеќе, ќе бевме светска сила. Можеш ти да мислиш што сакаш, Илина презентираше слики од базниот камп, врвот, цела експедиција. Ти ишкај ги и овие факти, како што си замишљате дека јаремот ќе ви се трне од околу вратот.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Не него јунаштво за тебе е коа милошоски шупакон со државна кола отиде да го сука знамено со Вергина на Митикас, кај што собира тројца луѓе на врв, напраи една слика и ве попали како мајмуни, демек ја освои Грција. Простак обичен...илјадници Македонци секоја година одат на Олимп и никој не праи таква инфантилна фама за тоа.
И да знаеш, луѓе како Илина, посветени на спорт, да ги имаше државава 2% повеќе, ќе бевме светска сила. Можеш ти да мислиш што сакаш, Илина презентираше слики од базниот камп, врвот, цела експедиција. Ти ишкај ги и овие факти, како што си замишљате дека јаремот ќе ви се трне од околу вратот.
друже дај не се замлатуј бе, која поента да ја браниш ? тоа што ја подржуа шарена револуција ?
ајде чим толку се силиш ај дај слика од илина од врвот, да се насмееме сите, сам праиш од себе мајмун али ајде чим ти е мерак, дај слика од врвот

M

Moon Child

Гостин
@Almeida нешто сум пропуштила. Дај да видиме кој е дечкото на Иле Димовски, имам и јас потчуено од некого дека сака отпозади. Ај поопширно каде има слики :pos:[DOUBLEPOST=1464853696][/DOUBLEPOST]
Еве од на времето што правел портрет идолот негов, имењакот Николае од Романија со сопругата.

Прегледај го приврзокот 148709
Се надевам дека и ќе заврши како него

кога веќе го следи примерот.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
друже дај не се замлатуј бе, која поента да ја браниш ? тоа што ја подржуа шарена револуција ?
ајде чим толку се силиш ај дај слика од илина од врвот, да се насмееме сите, сам праиш од себе мајмун али ајде чим ти е мерак, дај слика од врвот
https://www.facebook.com/ilina.arsova/media_set?set=a.10151496544927963.1073741828.715227962&type=3

Ете ти, искомплексирано суштество...дека не е фејкер и лажго. Како паторот на пример, што купи ауто од 630 000 евра, а глуми мудрец од планината што живее само на капки роса и љубовта од космосот.

@Almeida нешто сум пропуштила. Дај да видиме кој е дечкото на Иле Димовски, имам и јас потчуено од некого дека сака отпозади. Ај поопширно каде има слики :pos:[DOUBLEPOST=1464853696][/DOUBLEPOST]
Се надевам дека и ќе заврши како него

кога веќе го следи примерот.
На профилот на Буревесник на фејсбук, побарај го, со слики со све.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
https://www.facebook.com/ilina.arsova/media_set?set=a.10151496544927963.1073741828.715227962&type=3

Ете ти, искомплексирано суштество...дека не е фејкер и лажго. Како паторот на пример, што купи ауто од 630 000 евра, а глуми мудрец од планината што живее само на капки роса и љубовта од космосот.

хаха ајде ајде одиме до крај, ај дај ми ја сликата точно од врвот ? која е ? дај упати ме подобро ?

еве малце јас ќе ти помогнам како изгледа поглед од врвот

не брани нешто што е лага бе, небитно е ова во темава, ама пошто ја величаше затоа се вмешав, обичен преварант што без никаква слика тврди како го освоила врвот и плачеше за државна пензија

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
не брани нешто што е лага бе, небитно е ова во темава, ама пошто ја величаше затоа се вмешав, обичен преварант што без никаква слика тврди како го освоила врвот и плачеше за државна пензија
Не си ти нешто у реду очигледно. Цел сет од слики ти дадов. Во 3 и 15 сабајле сакаш ваква слика да направи? Разгледај ја убаво галеријата пред да се правиш паметен, дали е можно таква панорама навечер да се направи. Си го опиша и образложи целиот процес и со оглед на тоа дека има искачено еден куп, потешки и потехнички врвови. И самата не го потенцира подвигот, затоа што во светски рамки е сведен на комерцијален спорт, не затоа што не се искачила. Патетичен и смешен си, стварно.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Пола влада се прца од позади. Да се разбереме, од моја гледна точка кој што сака нека си прави у негов живот, мене ми се смешни пустиве што им паѓаат на тие демохристијански фамилијарни фори, ги воздигнуваат како христијански просветлени владетели пратени од бога да им го покажат патот на античките потомци.
Не ми смета нивната сексуална или верска определба, ми смета лицемерието. Плукаат платеничка револуција оти лугето заработувале 500е месечно а тие се милионери , одат по селата кај кравите и кажуваат како е убаво да си земјоделец а тие купуваат ниви кога знаат дека таму ќе има автопат, никаква почит немаат кон партизаните а кога се фарба портата врескаат дека била споменик на анти фашизмот....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom