Според мене ти немаш врска. Поима немаш. За жалење си колку не се знаеш . Болдираното го видов и се ми стана јасно. Нека трепка.Спoред мене прaшaњетo не е глупo, дa имaме кoрист oд нив пa aј дa ги чувaме, aмa ние немaме.
Кaквa е тaa секaквa кoрист? Цaр Сaмoил ќе ми дaде плaтa? Или мoжеби гркoт нa кoњ имa исцелителнa мoќ, пa сaмo штo ќе гo пoгледнеш ќе се излечиш.
Па пошо бетонот пак им пукна сеа мора да се најде друга причина да се извадат на улица човечињата.Мирка напишала дека на 8 јули ќе има војна и ќе не прекрстеле во АлбаноМакедонија . Очекувам уште утре ГДОМ да протестира против ова.
Ццц, која моќ ја имаат Мирка и остала багра над сендвичите и локалните директорчиња.
Може линк?Мирка напишала дека на 8 јули ќе има војна и ќе не прекрстеле во АлбаноМакедонија . Очекувам уште утре ГДОМ да протестира против ова.
Ццц, која моќ ја имаат Мирка и остала багра над сендвичите и локалните директорчиња.
Али пишал на фб дека ќе го враќал собранието да се спроведе ова од Америте. Со други зборови ако си го спасат они гзот тури му курот на све, ништо не сме напраиле.Другари сендвичи, наздравје бричење.
http://www.libertas.mk/ambasada-na-sad-da-se-svika-sobranieto-i-da-se-otkazhat-izborite-da-se-ponishti-abolitsijata/
Епа што тогаш збориш дека само Грујо седи со терористи. Биди реален, а не да бидеш како партиските послушници се што ќе каже партијата против другиот е во право. Или да обвинуваш некој што има различно размислување од твоето да го етикираш едно или друго. Зборам за двата табора.Кој прв седна? А кој седна втор? Вакво резонирање дека ако еден седнал, вториот е сосема ок да седне и да дели држава, ама буквално со него јас не го разбирам. И да се договориме дека нема страна која не е огрешена по тоа прашање. Западните, европско-американски интервенции се и многу очигледни, а локалните албански политичари се многу примитивни и неизживеани. Во нормални земји екстремните групации имаат „блиски“ политички партии како Шин Фејн што беше на ИРА во Ирска и нормално е некој што убивал луѓе или наредувал напади и убиства да биде политички лидер - тоа на овој примитивен Балкан, за жал не бива. Немаат срам Талат Џафери како бивш член на тоа бандата да побараат да биде министер за одбрана и оп - Ники вика „нема проблем“.
За оддавање почит на борците од НОВ, не ми кажувај. Да се срамиш од победа, која си ја заслужил со жртви и со борба може да значи само дека или си внук на бугарски фашисти или балист, друго ништо.
Не реков никаде дека „само грујо седел со терористи во влада“, туку реков дека функционира перфектно со нив, а своите ќори следбеници ги лаже како со баба рога дека Заев ќе ја федерализирал државава. Процесот на федерализација е започнат уште од осамостојувањето и прашање кој од нашиве политичари го тера побрзо, кој поспоро, ама факт е дека најмногу го забрза поделбава на предавници и „патриоти“ која ја исфорсира дпмне во последниве години со своите гадни медиумски сплетки, лустрации и етикетирања.Епа што тогаш збориш дека само Грујо седи со терористи. Биди реален, а не да бидеш како партиските послушници се што ќе каже партијата против другиот е во право. Или да обвинуваш некој што има различно размислување од твоето да го етикираш едно или друго. Зборам за двата табора.
А кој овде се срами од победа?