Некако бројката на сликата не се совпаѓа со насловотПа 6,000 сакаат избори, што е чудно?
Па 6,000 сакаат избори, што е чудно?
Батали овие баналните работи, кажи дали ќе има избори на 5 ти Јуни. Тоа се оние суштинските работи, народот, избори, народот, избори, затвори...Вака кога ќе се фатите за банални работи...
Ќе има !!!Батали овие баналните работи, кажи дали ќе има избори на 5 ти Јуни. Тоа се оние суштинските работи, народот, избори, народот, избори, затвори...
Така е. Да цркнат соросидите, да цркнат внатрешните и надворешните непријатели, да живее Мирка, Шанац, Гдом и претседателот Иванов.Ќе има !!!
Е дури тоа ќе биде интересно за сеирење, ДПМНЕ излегуваат сами на избори и ги освојуваат сите пратенички местаЌе има !!!
Гладна кокошка просо сонува. Така е едноставно, ќе се врати старата влада, и ќе продолжат да владеат. И никој нема ги вознемирува, ни опозицијата со бомбите, ни СЈО, ни Бејли, ќе продолжат да ги гледаат како крадат.Мислам дека од ДУИ зависи, а тие бараат да нема, да има редовни во 2018, а до тогаш да се врати старата влада од ВМРО ДПМНЕ и ДУИ.
Е сега... не може да функционираме со политички договори. Според законот, по распуштање на собранието, треба да се одржат избори во одреден законски рок. Ептен почнавме со кршење на законите. „Флагрантно“, што би рекле „речитите“.
Ќе видиме. Јас би сакал да има, на к** ми се качија овие шарениве со нивните глупости и уште си замислуваат дека ќе се докопаат до власта. Нема тоа да се деси, со Груевски без Груевски местото им е во опозиција и да си пишуваат колмунички заедно со вранишковски кољо дијамантот рамадан рамадани и останати.Батали овие баналните работи, кажи дали ќе има избори на 5 ти Јуни. Тоа се оние суштинските работи, народот, избори, народот, избори, затвори...
Не, ништо не зависи од ДУИ. ДУИ само го пресликува ставот и желбите на т.н. меѓународна заедница, кои се фактор овде, сакале вие или не. Затоа, секогаш е паметно да се следи ставот на ДУИ бидејќи тој е секогаш во линија со надворешниот фактор.Мислам дека од ДУИ зависи, а тие бараат да нема, да има редовни во 2018, а до тогаш да се врати старата влада од ВМРО ДПМНЕ и ДУИ.
Е сега... не може да функционираме со политички договори. Според законот, по распуштање на собранието, треба да се одржат избори во одреден законски рок. Ептен почнавме со кршење на законите. „Флагрантно“, што би рекле „речитите“.
Сега стигна муабетот да има дилема со Груевски без Груевски?Ќе видиме. Јас би сакал да има, на к** ми се качија овие шарениве со нивните глупости и уште си замислуваат дека ќе се докопаат до власта. Нема тоа да се деси, со Груевски без Груевски местото им е во опозиција и да си пишуваат колмунички заедно со вранишковски кољо дијамантот рамадан рамадани и останати.
Треба да си паднат од Марс да се надеваш дека ќе има избори, затоа што на сите им е јасно дека избори нема да има.Ќе видиме. Јас би сакал да има, на к** ми се качија овие шарениве со нивните глупости и уште си замислуваат дека ќе се докопаат до власта. Нема тоа да се деси, со Груевски без Груевски местото им е во опозиција и да си пишуваат колмунички заедно со вранишковски кољо дијамантот рамадан рамадани и останати.
Тоа е најпаметното и најдоброто нешто што може да му се случи на ДПМНЕ, ама сепак мислам дека груевизмот е многу јак за да некој му се спротивстави на Груевски, внатре во партијата.... без Груевски?