Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ај размисли...проста математика ....за 400w на 12v приближно е 33А....за погон од 1 час потребен е акумулатор од 45Аh кој тежи околу 15 кг. Тоа е дополнителен терет и зголемена потрошувачка и габарит.
А за 24 волти колку е ?[DOUBLEPOST=1461229480][/DOUBLEPOST]
Ај размисли...проста математика ....за 400w на 12v приближно е 33А....за погон од 1 час потребен е акумулатор од 45Аh кој тежи околу 15 кг. Тоа е дополнителен терет и зголемена потрошувачка и габарит.
А за 24 волти колку е ?

Каде можам да купам шпер-плоча? Ми треба голема ~1 метар на ~1 метар ипол, тенка

Последно уредено:
ИТНО МИ ТРЕБА КОМПАС!
Здраво луѓе ми треба компас да купам, не знам каде да најдам, во веро џамбо нема, знаете ли каде можам да купам во скопјево или некој да има а да продава???
Пишете тука или во инбокс!

ИТНО МИ ТРЕБА КОМПАС!
Здраво луѓе ми треба компас да купам, не знам каде да најдам, во веро џамбо нема, знаете ли каде можам да купам во скопјево или некој да има а да продава???
На Бит Пазар на тезгите има сигурно

ИТНО МИ ТРЕБА КОМПАС!
Во Камoфлаж позади Универзална, во Скаут Аудор, исто прашај и во Аутдор. .

Дечки кај да најдам бе бисери ми требат поголема количина околу 7 илјади парчиња ...за фустан ми се праење !!!

Дечки кај да најдам бе бисери ми требат поголема количина околу 7 илјади парчиња ...за фустан ми се праење !!!
7000 бисери?
(мислиш ваљда на пластични монистра, пошто 7 иљади бисери коштаат премногу многу)

a91bba69f194102ce30bd7f7fefdacd0.jpg

дечки знае ли некој од кај можам да ги купам тренерките ( "кожни")

Sent from my iPhone using Tapatalk

Кај може да најдам добри женски snapbacks у Скопје? И по која цена? И дали може custom да се прават? Фала :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom