Milo mi e sto nekoj mislel na mene hehehhe se salam inace da kazam deka ne cuvstvuvam nisto oti sum pretepan veke mn maltretirajne I veke ne odam sofija jas sum.so adresa vo selo rilci opstina Blagoevgrad tamu ke se slikam j za pasos sega i se posrednikot vika od 5 dena do max 2 nedeli ke cekam dodeka da se slikam I okolu 20 dena ke sum go cekal.pasoso posle slikanje inaku pred pravosudieto nemase guzva onaka slabo nekolku 10 20 dusi koga bev jas I znam zenata rece koj e za ukaz i jas imav zakazeno vo 11 I 30 a vlegov vo 10 I 30 zosto mn malce bea so zakazeno dr bea bez termin I tie so bea do 12 casot gi pustija I mene vo 20 ipol kako posleden so zakazeno termin posle meme site so nema a zakazeno gi pustija a imase so mene eden decko I devojka niv I'm bese zakazano vo 2 I 30 I I'm rekoa deka ke si cekat do 2 I 30 dole gi pustija no odozgora gi vratija I posle do 1 casot I'm aaa pauza pa pocnaa so rab I nekade nakaj 2 koga pojdoa I'm gi dadea no posle 1 strogo rabotea so zakazeno termin ne pustaa na ne zakazeno I znam deka skoro I nemase luge veke taka da izmesenoe neznam koj I'm e stosot do 12 pustaa so zakazeno termin posle ne I vtora rabota koga otidov da si podignam grazdanstvo taja mi dade kartonce da napisam ime prezime adresa selo grad kaj ziveam I dole potpis toj treba d abide identicen kako tvojot od pasosot I mi isprinta eden list so drzavjanstvo I na nego pisese deka toe samo kopie na originalot a originalot mie vo sistemot vnesen e taka da taa sluzbenickata so ime prezime I broj od tvojta prepiska I davas I ta ti idpecatuva grazdanstvo koe e kopie na originalot I toe e sega za preku konzulatot neznam dali ke dozvoli ona se zavisi od nea neznam dr sto da kazam no sepak gledam nekoj ke odi pa neka proba da vidime dali biduva ili ne za tie preko konzulatot da go podignat direkno vo SofijaSe sto treba da napravis ti objasnivme uste da go zemes...
Pocekaj do vecer sigurno vasedan ke dade svezi informacii sto se slucuva tamu. Denes go zema ukazot
Koja god si i brПреписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване. -moze nekoj da mi objasni sto e ova?
Isto i za dostavuvanje dokumenti za intervju i za dopolnitelni dokumenti nema guzva?[DOUBLEPOST=1460577930][/DOUBLEPOST]Milo mi e sto nekoj mislel na mene hehehhe se salam inace da kazam deka ne cuvstvuvam nisto oti sum pretepan veke mn maltretirajne I veke ne odam sofija jas sum.so adresa vo selo rilci opstina Blagoevgrad tamu ke se slikam j za pasos sega i se posrednikot vika od 5 dena do max 2 nedeli ke cekam dodeka da se slikam I okolu 20 dena ke sum go cekal.pasoso posle slikanje inaku pred pravosudieto nemase guzva onaka slabo nekolku 10 20 dusi koga bev jas I znam zenata rece koj e za ukaz i jas imav zakazeno vo 11 I 30 a vlegov vo 10 I 30 zosto mn malce bea so zakazeno dr bea bez termin I tie so bea do 12 casot gi pustija I mene vo 20 ipol kako posleden so zakazeno termin posle meme site so nema a zakazeno gi pustija a imase so mene eden decko I devojka niv I'm bese zakazano vo 2 I 30 I I'm rekoa deka ke si cekat do 2 I 30 dole gi pustija no odozgora gi vratija I posle do 1 casot I'm aaa pauza pa pocnaa so rab I nekade nakaj 2 koga pojdoa I'm gi dadea no posle 1 strogo rabotea so zakazeno termin ne pustaa na ne zakazeno I znam deka skoro I nemase luge veke taka da izmesenoe neznam koj I'm e stosot do 12 pustaa so zakazeno termin posle ne I vtora rabota koga otidov da si podignam grazdanstvo taja mi dade kartonce da napisam ime prezime adresa selo grad kaj ziveam I dole potpis toj treba d abide identicen kako tvojot od pasosot I mi isprinta eden list so drzavjanstvo I na nego pisese deka toe samo kopie na originalot a originalot mie vo sistemot vnesen e taka da taa sluzbenickata so ime prezime I broj od tvojta prepiska I davas I ta ti idpecatuva grazdanstvo koe e kopie na originalot I toe e sega za preku konzulatot neznam dali ke dozvoli ona se zavisi od nea neznam dr sto da kazam no sepak gledam nekoj ke odi pa neka proba da vidime dali biduva ili ne za tie preko konzulatot da go podignat direkno vo Sofija
Isto i za dostavuvanje dokumenti za intervju i za dopolnitelni dokumenti nema guzva?Milo mi e sto nekoj mislel na mene hehehhe se salam inace da kazam deka ne cuvstvuvam nisto oti sum pretepan veke mn maltretirajne I veke ne odam sofija jas sum.so adresa vo selo rilci opstina Blagoevgrad tamu ke se slikam j za pasos sega i se posrednikot vika od 5 dena do max 2 nedeli ke cekam dodeka da se slikam I okolu 20 dena ke sum go cekal.pasoso posle slikanje inaku pred pravosudieto nemase guzva onaka slabo nekolku 10 20 dusi koga bev jas I znam zenata rece koj e za ukaz i jas imav zakazeno vo 11 I 30 a vlegov vo 10 I 30 zosto mn malce bea so zakazeno dr bea bez termin I tie so bea do 12 casot gi pustija I mene vo 20 ipol kako posleden so zakazeno termin posle meme site so nema a zakazeno gi pustija a imase so mene eden decko I devojka niv I'm bese zakazano vo 2 I 30 I I'm rekoa deka ke si cekat do 2 I 30 dole gi pustija no odozgora gi vratija I posle do 1 casot I'm aaa pauza pa pocnaa so rab I nekade nakaj 2 koga pojdoa I'm gi dadea no posle 1 strogo rabotea so zakazeno termin ne pustaa na ne zakazeno I znam deka skoro I nemase luge veke taka da izmesenoe neznam koj I'm e stosot do 12 pustaa so zakazeno termin posle ne I vtora rabota koga otidov da si podignam grazdanstvo taja mi dade kartonce da napisam ime prezime adresa selo grad kaj ziveam I dole potpis toj treba d abide identicen kako tvojot od pasosot I mi isprinta eden list so drzavjanstvo I na nego pisese deka toe samo kopie na originalot a originalot mie vo sistemot vnesen e taka da taa sluzbenickata so ime prezime I broj od tvojta prepiska I davas I ta ti idpecatuva grazdanstvo koe e kopie na originalot I toe e sega za preku konzulatot neznam dali ke dozvoli ona se zavisi od nea neznam dr sto da kazam no sepak gledam nekoj ke odi pa neka proba da vidime dali biduva ili ne za tie preko konzulatot da go podignat direkno vo Sofija
Malce bea I od niv kako sto vidov a za grazdanstvo najmalku bea[DOUBLEPOST=1460578762][/DOUBLEPOST]Isto i za dostavuvanje dokumenti za intervju i za dopolnitelni dokumenti nema guzva?[DOUBLEPOST=1460577930][/DOUBLEPOST]
Isto i za dostavuvanje dokumenti za intervju i za dopolnitelni dokumenti nema guzva?
Malce bea I od niv kako sto vidov a za grazdanstvo najmalku bea okolu 15 dusi se na se neka ne imaseIsto i za dostavuvanje dokumenti za intervju i za dopolnitelni dokumenti nema guzva?[DOUBLEPOST=1460577930][/DOUBLEPOST]
Isto i za dostavuvanje dokumenti za intervju i za dopolnitelni dokumenti nema guzva?
А со посредник беше или сам?Milo mi e sto nekoj mislel na mene hehehhe se salam inace da kazam deka ne cuvstvuvam nisto oti sum pretepan veke mn maltretirajne I veke ne odam sofija jas sum.so adresa vo selo rilci opstina Blagoevgrad tamu ke se slikam j za pasos sega i se posrednikot vika od 5 dena do max 2 nedeli ke cekam dodeka da se slikam I okolu 20 dena ke sum go cekal.pasoso posle slikanje inaku pred pravosudieto nemase guzva onaka slabo nekolku 10 20 dusi koga bev jas I znam zenata rece koj e za ukaz i jas imav zakazeno vo 11 I 30 a vlegov vo 10 I 30 zosto mn malce bea so zakazeno dr bea bez termin I tie so bea do 12 casot gi pustija I mene vo 20 ipol kako posleden so zakazeno termin posle meme site so nema a zakazeno gi pustija a imase so mene eden decko I devojka niv I'm bese zakazano vo 2 I 30 I I'm rekoa deka ke si cekat do 2 I 30 dole gi pustija no odozgora gi vratija I posle do 1 casot I'm aaa pauza pa pocnaa so rab I nekade nakaj 2 koga pojdoa I'm gi dadea no posle 1 strogo rabotea so zakazeno termin ne pustaa na ne zakazeno I znam deka skoro I nemase luge veke taka da izmesenoe neznam koj I'm e stosot do 12 pustaa so zakazeno termin posle ne I vtora rabota koga otidov da si podignam grazdanstvo taja mi dade kartonce da napisam ime prezime adresa selo grad kaj ziveam I dole potpis toj treba d abide identicen kako tvojot od pasosot I mi isprinta eden list so drzavjanstvo I na nego pisese deka toe samo kopie na originalot a originalot mie vo sistemot vnesen e taka da taa sluzbenickata so ime prezime I broj od tvojta prepiska I davas I ta ti idpecatuva grazdanstvo koe e kopie na originalot I toe e sega za preku konzulatot neznam dali ke dozvoli ona se zavisi od nea neznam dr sto da kazam no sepak gledam nekoj ke odi pa neka proba da vidime dali biduva ili ne za tie preko konzulatot da go podignat direkno vo Sofija
пријател,,,дан пробуаш мене да ме зафркаваш,,ако,,тогаш сум изненаден што мислиш на мене,,како и да е ТИ УСПЕВА.......поз..среќно ............ НА ВСИЧКИIsto i za dostavuvanje dokumenti za intervju i za dopolnitelni dokumenti nema guzva?[DOUBLEPOST=1460577930][/DOUBLEPOST]
2016 g a sto znaci ova[DOUBLEPOST=1460604761][/DOUBLEPOST]Koja god si i br
2016 g a sto znaci ova[DOUBLEPOST=1460604882][/DOUBLEPOST]Koja god si i br
mislam 2015 mi bese intervjuto a br mi e so 2016-preku ambasada sum2016 g a sto znaci ova[DOUBLEPOST=1460604761][/DOUBLEPOST]
2016 g a sto znaci ova
So posrednik sum jas imam napiseno I po goreА со посредник беше или сам?
Ова значи дека документите ти се испратени до Мин.за внатрешни,ДАНС и останатите институции за проверка.Наредната промена е "По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство'' и истата ќе се смени одприлика за 12 месеци од датата кога ти е образувана преписката вo Мин. на правосудие.2016 g a sto znaci ova[DOUBLEPOST=1460604761][/DOUBLEPOST]
2016 g a sto znaci ova[DOUBLEPOST=1460604882][/DOUBLEPOST]
mislam 2015 mi bese intervjuto a br mi e so 2016-preku ambasada sum
@vasedanMilo mi e sto nekoj mislel na mene hehehhe se salam inace da kazam deka ne cuvstvuvam nisto oti sum pretepan veke mn maltretirajne I veke ne odam sofija jas sum.so adresa vo selo rilci opstina Blagoevgrad tamu ke se slikam j za pasos sega i se posrednikot vika od 5 dena do max 2 nedeli ke cekam dodeka da se slikam I okolu 20 dena ke sum go cekal.pasoso posle slikanje inaku pred pravosudieto nemase guzva onaka slabo nekolku 10 20 dusi koga bev jas I znam zenata rece koj e za ukaz i jas imav zakazeno vo 11 I 30 a vlegov vo 10 I 30 zosto mn malce bea so zakazeno dr bea bez termin I tie so bea do 12 casot gi pustija I mene vo 20 ipol kako posleden so zakazeno termin posle meme site so nema a zakazeno gi pustija a imase so mene eden decko I devojka niv I'm bese zakazano vo 2 I 30 I I'm rekoa deka ke si cekat do 2 I 30 dole gi pustija no odozgora gi vratija I posle do 1 casot I'm aaa pauza pa pocnaa so rab I nekade nakaj 2 koga pojdoa I'm gi dadea no posle 1 strogo rabotea so zakazeno termin ne pustaa na ne zakazeno I znam deka skoro I nemase luge veke taka da izmesenoe neznam koj I'm e stosot do 12 pustaa so zakazeno termin posle ne I vtora rabota koga otidov da si podignam grazdanstvo taja mi dade kartonce da napisam ime prezime adresa selo grad kaj ziveam I dole potpis toj treba d abide identicen kako tvojot od pasosot I mi isprinta eden list so drzavjanstvo I na nego pisese deka toe samo kopie na originalot a originalot mie vo sistemot vnesen e taka da taa sluzbenickata so ime prezime I broj od tvojta prepiska I davas I ta ti idpecatuva grazdanstvo koe e kopie na originalot I toe e sega za preku konzulatot neznam dali ke dozvoli ona se zavisi od nea neznam dr sto da kazam no sepak gledam nekoj ke odi pa neka proba da vidime dali biduva ili ne za tie preko konzulatot da go podignat direkno vo Sofija
prijatele ja cekam od 25 januar use nema za proishod niso kaj mene[DOUBLEPOST=1460630621][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1460540888][/DOUBLEPOST]
Вчера пишав , денеска ми се сменил статусот во изчаква се финален статус[DOUBLEPOST=1460540991][/DOUBLEPOST]
за Происход не не за дупликат
prijatele ja cekam od 25 januar use nema za proishod niso kaj mene[DOUBLEPOST=1460540888][/DOUBLEPOST]
Вчера пишав , денеска ми се сменил статусот во изчаква се финален статус[DOUBLEPOST=1460540991][/DOUBLEPOST]
за Происход не не за дупликат