Шутрак читај поназад дечкото ти кажува дека авијацијата и морнарицата је продолжат да толчат кај ти се очите или го читаш тоа што сакаш. Што треба повеќе кога авијација и морнарица ќе работат ? И да ти се помочам во тоа Косово и Нато од уста нивните долни екстремитети не ги изваде 3 месеци на темава.Уште од почетокот знаев и ви напишав дека Русија ќе се повлече од Сирија. Горе долу истото сценарио ќе се случи како во Србија и Косово за време на војната во 1999 та.. Значи Асад сепак ќе си замине или ќе биде ликвидиран како Гадафи. САД и Турција ќе интервенираат, а можно е и НАТО комплетно да реагира.
Пункты базированија в Тартусе и на авиабазе Хмејмим будут функционировать в прежнем режимеУште од почетокот знаев и ви напишав дека Русија ќе се повлече од Сирија. Горе долу истото сценарио ќе се случи како во Србија и Косово за време на војната во 1999 та.. Значи Асад сепак ќе си замине или ќе биде ликвидиран како Гадафи. САД и Турција ќе интервенираат, а можно е и НАТО комплетно да реагира.
Ти си шутрак. Инаку ова сценарио ќе се случи во блиска иднина.Исто како во Косово. И тоа буквално исто како на овој текст.Шутрак читај поназад дечкото ти кажува дека авијацијата и морнарицата је продолжат да толчат кај ти се очите или го читаш тоа што сакаш. Што треба повеќе кога авијација и морнарица ќе работат ? И да ти се помочам во тоа Косово и Нато од уста нивните долни екстремитети не ги изваде 3 месеци на темава.
Исто како Саакашвили што ги чекаше НАТО? Исто како Украина што го чекаше НАТО? И тие ептен спасители да ти биле бе шутракТи си шутрак. Инаку ова сценарио ќе се случи во блиска иднина.Исто како во Косово. И тоа буквално исто како на овој текст.
Како Русите "ги предадоа" Србите на Косово: Ги дочекавме како ослободители, а тие избегаа!
http://m.tocka.com.mk/vesti/143721/kako-rusite-gi-predadoa-srbite-na-kosovo-gi-docekavme-kako-osloboditeli-a-tie-izbegaa
Секој кој што бил со русите, на крајот со го јадел стапот.
ГрешкаDojdov, vidov i pobediv toa go napravija Rusite, nitu propadnaa nitu izgubija ednostavno ja zavrsija misijata.
Ако се сеќавам добро,на Милошевиќ тогашните советски дипломати му нудеа некои опции,услови,насоки..,ама Милошевич тврдоглаво ги одбиваше,..ако знае некој нешто околу ова нека каже поопширно,за кој услови се работешеИсто како Саакашвили што ги чекаше НАТО? Исто како Украина што го чекаше НАТО? И тие ептен спасители да ти биле бе шутрак
А бе дајте не му го расипувајте филмот на реалниот шутрак.ГрешкаDojdov, vidov i pobediv toa go napravija Rusite, nitu propadnaa nitu izgubija ednostavno ja zavrsija misijata.
Работата е Тука се, гледаат и победуваат
Тоа се гледа од секоја точка и секој го гледа тоа само тие кои се платени да шират дезинформации само тие не го гледаат тоа. Русија покажа дека ова не е '90та година туку 2016 Русија покажа огромна моќ на својата авијација огромен стеав покажа системот С огромна моќ покажа стратешката авијација и морнарицата кои без потешкотии правеа пепел каде сакаа. ИСИС моментално го префрлуваат во Либија застоа што Сирија веќе неможе бидејќи Русија е најмоќниот воен играч таму, другиот дел се претворени во "немоќни" мигранти кои се шприцаат во Европа...иднината можеш да ја предвидиш и сам....Растурена Европа.
Па и може да е вистина Милошевиќ беше ептен тврдоглав тоа можеш да го заклучиш по само 15тина минути гледање на некое негово интервју или изјава.Ако се сеќавам добро,на Милошевиќ тогашните советски дипломати му нудеа некои опции,услови,насоки..,ама Милошевич тврдоглаво ги одбиваше,..ако знае некој нешто околу ова нека каже поопширно,за кој услови се работеше
Да, и на крај Русија ке се распадне на 4 дела, а САД и Турција ќе ја освојат планетата Земја...Ти си шутрак. Инаку ова сценарио ќе се случи во блиска иднина.Исто како во Косово. И тоа буквално исто како на овој текст.