A
andrea85
Гостин
Znaci vaka ne si me razbral NE Bev preku Goshe Arsov tuku preku Sasko od Kavadarci. Kako sto rekov Goshe mi bese mn somnitelen barase pari demrk za preku red vo Dabc pa da pratam kapar po nekoj koj pominuval niz kav iseto toa unapred. Zatoa se odluciv za Sasko od Kavadarci i plativ ko ispadnav od Dabc. Covekot ne stavil na spisok preku red ne iscitaa vo 09h i za 15 min zavrsivme tamu. Prijateli vo dekenvri 12 bea i veke im izleze proishodot i mi bese siguren.i taka ispadna inace kazav duri toj mesto nas izvade potvrda id bkk strumica.Според ова погоре напишаново верувам дека веќе се имаш сретнато во лице со Гоше Арсов. Кажи ни нешто повеќе за човекот, дали е по возрасен, дали е културен, до сега колку пари имате дадено се на се само кај него, пред колку време ја почнавте процедурата, колку пати имате отидено до Софија за да се видите со него и слично. Дали и вас ви ја има кажано истата сума од 300 евра по човек на три рати? На крајот од денот, дали би им го препорачале на другите за посредник или не. Ако да, зашто да. Ако не зашто не.
Фала многу
A od Goshe se otkazav poike i zaso nekese ni mob da mi dade , se vidov i so Skacka od Kumanovo prevarant pobara 700 eyr od covek i kao demek prati mi 150 eur kapar po kargo...i ka ke idete da zamrsime da me pocastete u kafana...
Последно уредено од модератор: