Фан клуб: МЗТ Скопје

Skunk_skopje

MZT TILL I DIE
Член од
15 февруари 2009
Мислења
179
Поени од реакции
16

И понатаму Мзт не остана без наша подршка! МЗТ Скопје

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Која ви е таа црна лекција бе што се палите еве напрај малце споредба и после кажи дали никад ние не сме ја напуниле трибината...еве ти исто со вардар осигурување така??

Од кај почнувате вие од кај знамето...браво..ние секогаш од страничната трибина кај завршувате?? и кој е тука раширен за сликање...затворете ја оваа глупа дискусија коа и сами си знаете некои работи !!

Attachments

|MkD|hUnTeR

Golden Lords
Член од
15 мај 2009
Мислења
187
Поени од реакции
4
so torus bevme negde okolu 80tina dusi , si priznavam ali nekoj od vas sto kaza deka ste 250 neka ne se folira ostanav da gledam bevte nekade okolu 150-180 sto e solidno i plus e na gosti , kaj nas fintata so ne idat neznam sto e ali toa se nadevam na podobro so vas , da nalikuva na derbi :smir:

se gledame vo sabota :vozbud:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
Која ви е таа црна лекција бе што се палите еве напрај малце споредба и после кажи дали никад ние не сме ја напуниле трибината...еве ти исто со вардар осигурување така??

Од кај почнувате вие од кај знамето...браво..ние секогаш од страничната трибина кај завршувате?? и кој е тука раширен за сликање...затворете ја оваа глупа дискусија коа и сами си знаете некои работи !!

Дечко ова е гостовање.Вие ќе бидете некогаш поише од нас во АЕРОДРОМ? не биди смешен

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Слушам ЦПБ се степале меѓу себе на утакмица. Дај не се тепајте кај сте малце уште делење на групата ви фали.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
За тоа знам да...фрката во Аеродром што беше,онаа последната,тие што беа од Лавови беа само познаници со Командантот,ништо повеке...

Пред 2-3 сезони што се појавиле со маици Лавови,локални мангупи кој мислеа дека ке бидат фраери ако носат маици од наша навивачка група,а одат со други...си го добија своето после тоа.

инаку сега не оди никој од Лавови со ЦПБ,освен онаа постара екипа од Ѓорче кој сеуште се членови на ЦПБ,а се од Ѓорче.
точно така,............но сепак и од вашата т.н прва "fight" екипа повремено одат(барем така беше порано,за оваа година не знам)..........
и едно прашање до FA:како можете да навивате уште за клуб кој носи име од една политичка и идеолошка личност од минатото,(која се покажа кобна за многу мак патриоти)...или можеби вие не сте патриоти?????(не е провакација ова)........

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Suludno e da kazuvate deka ne sme se sobirale vo solidni cifri godinava ( najslabata ni bese so Torus 80tina dusi ) . Isto taka bevme i vo aerodrom protiv Amak vo dobra cifra za gostuvanje. A i seuste ve sieme vo izgled na tribina (vo toj segment apsolutno dominirame )

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Suludno e da kazuvate deka ne sme se sobirale vo solidni cifri godinava ( najslabata ni bese so Torus 80tina dusi ) . Isto taka bevme i vo aerodrom protiv Amak vo dobra cifra za gostuvanje. A i seuste ve sieme vo izgled na tribina (vo toj segment apsolutno dominirame )
Да да, со повеќе знамиња и девојчиња од машки

точно така,............но сепак и од вашата т.н прва "fight" екипа повремено одат(барем така беше порано,за оваа година не знам)..........
и едно прашање до FA:како можете да навивате уште за клуб кој носи име од една политичка и идеолошка личност од минатото,(која се покажа кобна за многу мак патриоти)...или можеби вие не сте патриоти?????(не е провакација ова)........
За таквите неинформирани како тебе, МЗТ скратеницата не значи Металски Завод Тито веќе многу одамна, кога фабриката престана да го спонзорира клубот. МЗТ е само име на кошаркарски клуб, никако скратеница од нешто

Young team

GREEN GHETTO
Член од
26 октомври 2009
Мислења
21
Поени од реакции
1
Не знам што толку препуцавања. кога ЦПБ, во шампионските денови, полни со пари, собираа едвај по 200 души...
А сега кога нивниот тим губи од кој стигне, пари се нема, ЛАВОВИ ЃОРЧЕ се во бојкот, колку луѓе може да се собираат???

Аеродромци да почуствуваат барем една титула.... Не ни сакам да помислам што ќе биде.... Нема потреба од вакви безвезни дискусии за бројка
koj lavovi be ziti se i tie se pokojni isto kako i nivniot pobratimski klub, so vakva ekipa, so vakvo jako navivanje ne lavovi abe tigri i volci da se soberat kaj ke im bide krajot :kez::pos2:

|MkD|hUnTeR

Golden Lords
Член од
15 мај 2009
Мислења
187
Поени од реакции
4
dosta se prepucavate be kje vidime u sabota i kraj aj u pm dosadni za 5 min 10 strani napisavte

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
dosta se prepucavate be kje vidime u sabota i kraj aj u pm dosadni za 5 min 10 strani napisavte
Па не сме ние дерби навивачи за да се докажуваме со вас во сабота, ние го бодриме клубот во текот на целата година. Комплексашите како вас се собираат само против МЗТ. Нема што да се докажувате, докажано е кој се моментално број еден

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Да да, со повеќе знамиња и девојчиња од машки

За таквите неинформирани како тебе, МЗТ скратеницата не значи Металски Завод Тито веќе многу одамна, кога фабриката престана да го спонзорира клубот. МЗТ е само име на кошаркарски клуб, никако скратеница од нешто
епа во мое време МЗТ значеше Металски Завод Тито............а бидејќи вие сте сега млади навивачи на тој истиот клуб за кој пеете,би сакал да ми објасниш, ако одамна не се вика така,што значи МЗТ?????Работнички едно време се викаше Годел,пропадна фирмата и клубот не е спонзориран веќе од него,после се викаше Фершпед па и таа фирма престана да го финансира поради нејзината вмешаност во корупција,..................не треба и вие ако пропаднала фирмата да сте го "сменеле" името:toe:...........дај објасни

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
епа во мое време МЗТ значеше Металски Завод Тито............а бидејќи вие сте сега млади навивачи на тој истиот клуб за кој пеете,би сакал да ми објасниш, ако одамна не се вика така,што значи МЗТ?????Работнички едно време се викаше Годел,пропадна фирмата и клубот не е спонзориран веќе од него,после се викаше Фершпед па и таа фирма престана да го финансира поради нејзината вмешаност во корупција,..................не треба и вие ако пропаднала фирмата да сте го "сменеле" името:toe:...........дај објасни
Од каде тоа дека ние сме млади навивачи!?!?!?!?!?!? МЗТ моментално не значи ништо и е додавка на првичното име на клубот Скопје, не знам што не ти е јасно тука!?

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Od vakvi internet huligani kako tebe (0 koeficient na inteligencija, nikakva kultura i prostacki recnik i izrazuvanje), scenava ni e u kurac, a mudata ni se tresat kako 100-godisna baba. A MARKOMZT sekoja cest za tebe, i ponatamu ostavaj vakvi postovi, a protivnickite brisi gi.
Сцената (барем кошаркарската) ја одржуваат ФА. Вие сте моментално поништени или помножени со 0. Моментално повеќе гледачи има во салата Парк во Струмица него кај вас во сала.

Kajgana Shop

На врв Bottom