- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.441
- Поени од реакции
- 26.738
Друг пат.А шахот?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друг пат.А шахот?
Нека стои сеа, нека чита народ, за инат!Роџер братче, ја на твое место одма бришам тоа анализата. Они на тебе така....![]()
Од кај па ти знаеш колку го знам Бастердот?Зошто воопшто се нафати да психоанализираш некого кого очигледно не го познаваш ни најмалку?
ofc дека е нп за психоанализа само има еден проблем. Tldr, тешко е некој да те знае доволно добро само по ствари што ги посташ на кајгана дјуд, а тоа не е доволно за праење психоанализа. Никој не те знае боље од што се знаеш сам и пријателите кои те знаат и апруваат у живо. Е сеа, можда ти сакаш ego trip со тоа што бараш психоанализа па ради тоа пишуеш, пошто ко и секој mortal, уживаш да те бустаат со комплименти. Ако е тоа, еве ти една психоанализа од мене.Guys, иако сум само пола година на форумов би сакал да го слушнам вашето мислење за мене
После, ofc, и ја ќе напраам една психоанализа, и покрај тоа што не сум баш добар у тоа, ама i'll do my best![]()
Мање више, темава е его буст на некој начин, пошто не верувам дека постои некој што може онака да те исхејта 100%ofc дека е нп за психоанализа само има еден проблем. Tldr, тешко е некој да те знае доволно добро само по ствари што ги посташ на кајгана дјуд, а тоа не е доволно за праење психоанализа. Никој не те знае боље од што се знаеш сам и пријателите кои те знаат и апруваат у живо. Е сеа, можда ти сакаш ego trip со тоа што бараш психоанализа па ради тоа пишуеш, пошто ко и секој mortal, уживаш да те бустаат со комплименти. Ако е тоа, еве ти една психоанализа од мене.
Паметен си, имаш добар вкус за музика и екшли си а guy со кој би се дружел, лосебно тоа што според мојот moral code, same shit се другите ствари све додека имаш добар укус за музика, а ти глеам го имаш пошто слушаш Рејдиохед.
@Daedalus moze. Ne radi nesto licno, takov mu e stilot...Мање више, темава е его буст на некој начин, пошто не верувам дека постои некој што може онака да те исхејта 100%![]()