Мигрантите низ Македонија

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.468
Поени од реакции
35.192
Колку се денес одлепени вредностите во западното општество, женава предупредува човек дека го крадат - а идиотот не и помага кога потоа мигрантот крадец ја напаѓа нејзе:

Друг случај - Бачушка покажува како тоа го прават Русите:

Raynor

Mr.Terrible
Член од
16 април 2014
Мислења
384
Поени од реакции
583
Колку се денес одлепени вредностите во западното општество, женава предупредува човек дека го крадат - а идиотот не и помага кога потоа мигрантот крадец ја напаѓа нејзе:

Друг случај - Бачушка покажува како тоа го прават Русите:
Ова so Русинот е во Нју Јорк пријателе, убаво се слуша на крајот кога вика Change here for New York Penn station....

Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
Поентата ми е дека вака у Европа не смееат да ги третираат таканаречените бегалци
Na ova video ovoj shto lezhi ne e tretiran kako "begalec", tretiran e kako ulichen lopov koj ukral ili se obidel da ukrade neshto od chovek vo godini i Rusinov( ili shto i da e), go drzhi pod kontrola do slednata stanica da go prijavi na policija.

Problemot e vo toa shto lopovot ke se pravda deka bil maltretiran od Ruski Rasist i za toa ke ima svedoci pa na krajot na kraishtata Rusinov ke go izvleche debeliot karaj.
Bizzaro World is what it is.

Raynor

Mr.Terrible
Член од
16 април 2014
Мислења
384
Поени од реакции
583
Na ova video ovoj shto lezhi ne e tretiran kako "begalec", tretiran e kako ulichen lopov koj ukral ili se obidel da ukrade neshto od chovek vo godini i Rusinov( ili shto i da e), go drzhi pod kontrola do slednata stanica da go prijavi na policija.

Problemot e vo toa shto lopovot ke se pravda deka bil maltretiran od Ruski Rasist i za toa ke ima svedoci pa na krajot na kraishtata Rusinov ke go izvleche debeliot karaj.
Bizzaro World is what it is.
Друже ова не е Европа, овде не ги тинтрат како во ЕУ. Полицијата пегла тука, малиов ако е пријавен во полиција, тогаш сигурно е уапсен.А ако е нелегален мигрант ( како што наведуваше Американскиот Русин во видеото) тогаш го чека депортација.

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Видов една вест преѓе сега неможам да ја најдам. Наводно почнал да се гради голем бегалски камп во Гевгелија. Ако е така до на лето ќе пораснеме за уште еден град од 40 000.

Raynor

Mr.Terrible
Член од
16 април 2014
Мислења
384
Поени од реакции
583
Видов една вест преѓе сега неможам да ја најдам. Наводно почнал да се гради голем бегалски камп во Гевгелија. Ако е така до на лето ќе пораснеме за уште еден град од 40 000.
Дали изворот на информацијава е веродостоен?

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.468
Поени од реакции
35.192
Се смееја дежурните пациенти кога неколкумина овде предупредуваме на ваквите работи лани, уште од почетокот на годината. Се исполнува практично се за што пишувавме овде. Се даваат државни пари на големо за имигрантите, се градат повеќе кампови од цврста градба, полека и со време ќе дојдат и државјанствата... Постојано нови и нови страња ни се наметнуваат, но лека, полека - да не ни дојде наеднаш.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Месец Февруари имапо 2000-3000 во ден на Гевгелија, Април Мај ќе има по 10000 доколку Турција не ја затвори границата со Сирија.

Kajgana Shop

На врв Bottom