Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Во која кладилница ги играте? Гледам у СЛ за Вајнхолд границата е 4.5.

Во која кладилница ги играте? Гледам у СЛ за Вајнхолд границата е 4.5.
Од копачка се.

Во сите кладилници имаат различни играчи,како не ставаат сите исто ..Ја ќе играм во копачка,подобри коефициенти имаат.

J.Okafor 17.5+
J.Teague 11.5+
D.Lillard 23.5+
A.Davis 24.5-

Teague i Lillard mi izgledat poprilicno sigurni,se mislam so kogo da gi vrzam na 1000den..
Okafor e u dobra forma,vo prvata utakmica protiv Knicksi im zabi 20poena.
Davis protiv Zach i Mark,retko koj se naigral,i skoro se vrati od povreda ..
Davis -
Teague +
Lillard +
Uplata 1000den

Последно уредено:
igrajte vo vil hil, 1.90 se za site, i mn dobra ponuda ima, spored mene najdobra

Глеам у вилхил границата за Хансен е 5.5 би требало ова да оди минус

Не се играјте со Хансен, Црна Гора нема никаква одбрана ни голман. Доволно ќе биде 6 пати да шутне и да помине граница.

Кристиансен 2.5 +
Агинагалде 2.5 +
Рајхман 3.5 +
дајте предлог уште еден според вас "посигурен"

На Каналес во Копачка му бараат 2.5 , ако игра 45 мин е чист плус , со Германија играше само второ и им даде 5 гола , не ми е јасно зошто го чуваше во прво знае некој ☺

На Каналес во Копачка му бараат 2.5 , ако игра 45 мин е чист плус , со Германија играше само второ и им даде 5 гола , не ми е јасно зошто го чуваше во прво знае некој ☺

komentatoro kaza deka Kadenas go forsiral onaj Del Arho ili kako bese nvm .. a i sirok roster na bekovi ima spancive[DOUBLEPOST=1453128271][/DOUBLEPOST]

a i greska si, 3 mu dade na germancite :D

Абе луѓе ќе играм дуплање, па сакам од овие ракометниве аналитичари да ми кажат што мислат за Данска 2ка на полувреме, многу добар коефициент има, 1.15 за данска да води на полувреме.. Што мислите?

Во вилхил ужас сите коефициенти ги спуштиле да тибам ѓупците

5 натпревари по 1.15 се таман за дуплирање, пиши уште еден да го покрие данокот и имаш одлична зделка и нервози помножено по 6 :D

@Stefan-kobe и @Curva_sud како ги погодивме вчера тенисите да сибиме бесните, страшен процент на типување, да ги одигравме контра синглови ќе си го ладевме денес :)

Од мене за денес:

Данска 32.5+ 1.73
Гулбис 3.5+ 1.55
Jong PSV-Maastricht ГГ 1.5

1.

Matthew Ebden (+2.5 Sets) vs Marcel Granollers for Match ( 1.349)Pending
2

Taro Daniel (+2.5 Sets) vs Lukas Rosol for Match ( 1.505)Pending
3.

Marco Cecchinato (+2.5 Sets) vs Nicolas Mahut for Match ( 2.270)Pending
4.

)Ryan Harrison (+2.5 Sets) vs Andrey Kuznetsov for Match ( 1.408)Pending