пробај увери се јас не сум го сакал ради ова дерењето,али на овај начин ќе пробам сигурно,барем кога не јади другата риба вака сум сигурно добитенНе сум пробал костреж до сега,а сум го ловел доста,викаат дека бил доста вкусен.Вистина @Roy Fokker или немаш пробано ни ти?
Со среќа новата опрема.Туку какви вештачки мамци,силиконци,џиг/џиг глави...?Oу ми стигнаа нови мушици и вештачки мамци од Шведска пред месец ипол, уште ги немам пробано, здравје боже од март април ќе ги потепам костржите
Silikoncite ti se super vaka na lik,samo treba da se pokazat na voda kakvi se Kazi mi samo sto sakas celno da lovis so niv? Kostrez,som,stuka.....?Bass nemame,inaku bi bile ubicj za bass.Фала ,
Како ви изгледаат мамците уште ги немам пробано, ќе почекаат уште месец дена изгледа
Кострежот од искуство ти кажувам дека ќе го убијам на овие мамци, имам опрема за fly fishing ако е тоа прашањетоSilikoncite ti se super vaka na lik,samo treba da se pokazat na voda kakvi se Kazi mi samo sto sakas celno da lovis so niv? Kostrez,som,stuka.....?Bass nemame,inaku bi bile ubicj za bass.
I edno prasanje za musicite,imas oprema musicarska ili pa planiras so vaser kugla da lovis?