Procitaj edno 5-6-7 stranici nanazad,se e objasnetoSakam da prasam zosto stranata e smeneta za proverka na prepiskite i dali nekoj znae da objasni kako da proveram i sto da pisam vo kolonata pin?
Sakam da prasam zosto stranata e smeneta za proverka na prepiskite i dali nekoj znae da objasni kako da proveram i sto da pisam vo kolonata pin?
isto i mene lipsvat danniMi izleguva lipsvat danni
isto lipsvat danni. Ima na nekoj so ne mu izlaga lipsvat danni?isto i mene lipsvat danni
Прегледај го приврзокот 136792
Во првата колона се внесува 7400/2014
во втората колона се внесува 10808/2014
Објаснување:
Првиот број 7400/ годината од печатот
Вториот број е бројот од интервјуто(мене лично ми стои на позадината на картончето/годината кога си бил на интервју во случајот 2014.
Јас мислам вака е ако не е вака по ново нека ме демантира некој.
2015 првпат подадов документи во правосудие кога закажував интервју, но 2016 ми беше интервјуто, што значи кај мене треба да стоиvo prvata kolona se vnesuva brojceto koe go dobivate koga nosite dokumenti za prv pat vo pravosudie.. a vo vtorata kolona brojceto koe go dobivate posle intervjuto... i normalno na dvete brojcinja napisano primer /2015.. i ako neznajte koe brojce e od pred ili posle intervju mozite da si probate so dvete brojcinja napisani vo obraten redosled i ke vi stani jasno.. i mene mi pisese lipsat danni pa koga go smenav redosledot na brojcinjata mi izleze se l.. i mi izleze datumot koga sum bil na intervju
Прегледај го приврзокот 136792
Објаснување:
Вториот број е бројот од интервјуто(мене лично ми стои на позадината на картончето/годината кога си бил на интервју во случајот 2014.
a vo mojot slucaj so da pravum: si go znam brojceto od intervjuto i taka proveruvav do sega a neznam kaj mi e kartonceto i neznam koj mi e brojot vo ovoj slucaj na slikata sto e zaokruzen pod broj 1Прегледај го приврзокот 136792
Објаснување:
Молба којашто беше постирана тука пред некое време(незнам точно од кој форумџија),може ќе ти заврши работа.[DOUBLEPOST=1452791114][/DOUBLEPOST]Где могу да нађем образац молбе за допунску проверу, или могу сам својим речима да напишем?
Дали тоа е денот на кој си бил на интервју во Софија?Сега проверив, пишува образувана преписка на 10.08.2015. Некој да објасни до каде е работата?