- Член од
- 21 август 2010
- Мислења
- 140
- Поени од реакции
- 210
која година и број си?Pred dva dena Bev na zadozitelna a sega po novo mi pusuva ovaka sto li znaci ova
која година и број си?Pred dva dena Bev na zadozitelna a sega po novo mi pusuva ovaka sto li znaci ova
mislam deka ima uste broevi na koi ne im e odreden status mozebi nemale vreme da stignat da gi smenat site broevi moze toa da znaci vo ovoj moment nikoj nemoze da znae tocnoPred dva dena Bev na zadozitelna a sega po novo mi pusuva ovaka sto li znaci ova
Fala puno !!! Sega se slusnav so posrednikot mi kaza deka ne se znae sto točno za novijot sistem da za nekolku dena ke doznajeme.mislam deka ima uste broevi na koi ne im e odreden status mozebi nemale vreme da stignat da gi smenat site broevi moze toa da znaci vo ovoj moment nikoj nemoze da znae tocno
I mene mi go kaza istoto i mi rece deka sansite 2013 da e iscistena celata da se strpam nekolku dena ali veke nemam poverenie vo nikogo.Fala puno !!! Sega se slusnav so posrednikot mi kaza deka ne se znae sto točno za novijot sistem da za nekolku dena ke doznajeme.
Druze sto dokumeti odnese za poteklo i kolku vreme cekase da ti se promeni statusot od dopolnitelna proverka vo zadolzitelna.[DOUBLEPOST=1452630653][/DOUBLEPOST]i jas isto bev 2 meseci zadolzitelna sega pak izdadena na dopolnitelna[DOUBLEPOST=1452621754][/DOUBLEPOST]
I kaj mene e isto mozebi znaci MP. DA NE E NA SKRATENO MINISTERSVO ZA PRAVOSUDIE.konecno mi dade nekoj podatok ama po se izgleda isto od starata programa
Преписката е извадена за доп'лнителна проверка МП.
sto mu znaci ova mp?
ima nekoj so vakov status toa e onaj istiot ?
ili po koj pat da si posakame da trgni na podobro:
Pa porano vaka pisuvase na tie so im e izdadeno drzavjanstvoto a sega bog znae so eПрегледај го приврзокот 136671 Po starijot sistem sum na zadozitelna a sega koga proveruvav po novijot sitem vaka mi pusuva sto li znci ova :
me ispomesale nesto Bog da čuva 4 godini cekam skoro ne mose sa se opravi rabotavaPa porano vaka pisuvase na tie so im e izdadeno drzavjanstvoto a sega bog znae so e
Toa e sega taka zosto valda ne se vneseni site podatoci vo novio sistem nema dr logika za ova ova e najlogicno no sepak ke vidime ma da siguren sum deka e toaPa porano vaka pisuvase na tie so im e izdadeno drzavjanstvoto a sega bog znae so e