Не те излажале имаше и тоа два прекина.Стварно прекин имало или ме излажале?
Ај нешто поопширно околу прекините? Кој, зошто, како?Не те излажале имаше и тоа два прекина.
Па горе доле бев отсатен со умот не знам што ми е денес, скоро и да не видов ништо од утакмицава ама она што го праеше судијана во одрдени периоди беше болно а тамн се договарвме пред утакмица да прекинеме еднаш засекогаш со фрлање на терен ама овој имаше некои ептен малоумни одлуки и си го бараше со боринче затоа и попи бајаги упаљачи и флаши sd,Ај нешто поопширно околу прекините? Кој, зошто, како?
Ако, ако...си треба човек да мавне по стоките...Па горе доле бев отсатен со умот не знам што ми е денес, скоро и да не видов ништо од утакмицава ама она што го праеше судијана во одрдени периоди беше болно а тамн се договарвме пред утакмица да прекинеме еднаш засекогаш со фрлање на терен ама овој имаше некои ептен малоумни одлуки и си го бараше со боринче затоа и попи бајаги упаљачи и флаши sd,
Се на се МЗТ се ко да се преценија и заслужено го јадеа,не знам кој да издвојам како добра поединец од МЗТ,од Пелистер нигерот ги изеде живи звер е..повеќе памет друг пат на ред е Струмица па ке видиме
ХАХАХАХА...Ако, ако...си треба човек да мавне по стоките...
Оној Златевски денес маме ни ебаше цел натпревар...Ми идеше да го мавам со `рѓосан копач.
Не се надевај многу,ќе се разочараш:pos2::pos2:ova bese najtapa utakmica na site igraci.nemase nikoj raspolozen.
sepak ne gi okrivuvam niv.
za pobedite se "krivi"igracite a za porazite trenerot.
marjan lazovski ja izgubi ovaa utakmica.
a pelister bese isto tapa.ali nie za zal bevme polosi od niv.
naredno kolo so strumica treba da pokazeme deka sme vistinska ekipa i da gi tepame 20 razlika minimum.
Па еднаш го плукнавме Уши по рака и отиде се избриша и ја прекина утакмицата и си облече јакна. Вториот пат знам дека и мобилен летна накај играчите, исто така имаше и доста метални парички и тоа поминаа ептен блиску до главата на играчите. По 2 прекина заради нас судиите почнаа многу поригорозни да бидат и тоа е тоа. Играчиве што изиграа тапа изиграа ама тоа е неможат секогаш да тепаат и нема сега што да ги обвинуваме идеме уште појако наредна утакмица !Ај нешто поопширно околу прекините? Кој, зошто, како?
abe skopski pedercinja edni neznam so se pravite mn grafjani koaМногу лоша утакмица, започнаа одлично но пред крајот на втората четвртина подфрлија. Штета за прекинатата серија. Наредната ја зимаме против Струмица.