dLt-Ed
молчењето е злато
- Член од
- 29 јануари 2006
- Мислења
- 126
- Поени од реакции
- 4
Ми треба некој нормален и поштен автомеханичар од Битола за VW групација. Ако може да ми даде некој препорака и контакт би ви бил благодарен.
Некој???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми треба некој нормален и поштен автомеханичар од Битола за VW групација. Ако може да ми даде некој препорака и контакт би ви бил благодарен.
Не дека се разбирам ама мислам пишува на секоја гума колку е оптималното ако не се лажам.Има некаков стандард на колку бари оптимално треба да се гумите? Ете членот поназад пиша дека ги става на 2.5. Јас ги ставам на 2 точно, и онака, топ ми е. Знам дека зависи ова и од возилото, ама ме интересира дали постои пишано правило на колку треба да бидат?
Sent from my Q800 using Tapatalk
За секое возило си има колку бари треба да бидат гумите, за фабрички пропишаните димензии си има во упатството за возилото, кај некои пишува на столбот од возачката страна или на капачето за гориво или пак на фиоката.Има некаков стандард на колку бари оптимално треба да се гумите? Ете членот поназад пиша дека ги става на 2.5. Јас ги ставам на 2 точно, и онака, топ ми е. Знам дека зависи ова и од возилото, ама ме интересира дали постои пишано правило на колку треба да бидат?
Sent from my Q800 using Tapatalk
Имаш и кај соборна црква во близина на Руска амбасада Хидраулика Лашко мислам беше фирмата.
Цревото можно е да е гумено и најверојатно е од пумпата до летвата.
Ти губи хидраулична течност или на полн лев,десен ти шкрипи пумпата?
Пред 3-4 години ми имаат нитновано црево за бризгалка за зпластика а ми наплатија 500-600 денариИма некој искуство со овие Лашко? Појдов прееска да прашам, не ми кажа колку пари, ко демек зависи од ова од она, ни отприлика не кажа колку би коштало, а стариов ми изгледа на скупчија голем. Во Нини Комерц ми рекоа 800-1000 денари.
Vaka decki mi treba nekoj dobar avtomehanicar za VW od veles ! I uste nesto ako moze vaka ako znae nekojna polo fox 1995 1.4i sto motor moze da mu se stavi , posto sakam da go menjam pri kraj e nekade
![]()
Биди сигурен дека влече баш како vr6.Те возеле или си возел да видиш како влече vr6каGOLF 3 1.9 TDI 90ks 97' година
Прима влече како VR6 али се до 150 после се претвора во обичен дизел и воопшто не прима, оди се ама како обичен ако го запалам и изгаснам пак прима ама се до тоа и во 3та брзина да го испукам на 4000 обртаи пак исто и 4та а во 5та брзина 150 и сецка само одеднаш и се претвора во обично магаре, што би можело да е?
Luf maserot e proveren ne e do nego !
Море друже кога ќе сецне на 4000 обртаи не оди ич и во 1 да е ти не ме сватиБиди сигурен дека влече баш како vr6.Те возеле или си возел да видиш како влече vr6ка
Друже 150 km/h толку му е силата на 1.9 tdi 90 ks.
А може ќе добиеш некој километар повеќе ако штелуваш палење
Нешто со струјата да не има проблем,електронска дизна...........Море друже кога ќе сецне на 4000 обртаи не оди ич и во 1 да е ти не ме свати
GOLF 3 1.9 TDI 90ks 97' година
Прима влече како VR6 али се до 150 после се претвора во обичен дизел и воопшто не прима, оди се ама како обичен ако го запалам и изгаснам пак прима ама се до тоа и во 3та брзина да го испукам на 4000 обртаи пак исто и 4та а во 5та брзина 150 и сецка само одеднаш и се претвора во обично магаре, што би можело да е?
Luf maserot e proveren ne e do nego !