Celata zbrka vo odgovorot na prasanjeto - dali nekoj dobil drzavjanstvo so podnesena bkk deklaracija. NIKOJ! I nikoj nema da dobie se dodeka ne se izglasa zakonot. Tie sto podnele ednostavno fatile red na cekanje. I, kako sto izjavi Julian Angelov, zakonot nabrzo ce bide izglasan.
секоја ЧЕСТ walkman многу добро објаснато и средено,поз...[DOUBLEPOST=1452307467][/DOUBLEPOST]
На facebook имаш контакт со македонско бугарско пријателство поврзи се со нив или бккс од струмица,некој пиша телефон од Лазар Младенов неколку страници поназад па види.Пробај директно ,посредници само ќе ти земат многу пари.
бате без навреда кон
НИКОГО но како прво пари никогаш сме немале доволно,мене лично почна ова малку да ме иритира (посредник/да/не/поскапо/поефтино) дајте луге
РАЗМИСЛЕТЕ ова ви е инвестиција која подоцна во се врака 10 пати повеке,,малку глупаво е да се штеди на вакви работи,ЕДИНО ако имате убав живот во овој контињер/држава или што и да е,плус вработени во државен сектор(онака само за забава) и на пасошот гледате како ,,НЕКА СЕДИ ВО ФИОКА ЗА НЕДАЈ БОЖЕ,,,,тогаш во ред,,,,,,,ГЛЕДАЈТЕ ДА ПРОЈДЕТЕ,,,,,,,,,,,,,,,,,,ППООЕЕФФТТИИННОО......извинете целта немие да мудрувам,,само намеравам да помогнам[DOUBLEPOST=1452307977][/DOUBLEPOST]
Jas da spodelam nesto novo sto mi rece posrednikot deka veke koga podnesovas dok za proizhod togas odlucuvat dali ke dobies zeleno svetlo za da dojdes do bg grazdanstvo ili ne sega od start odlucuvale sega ovie novite koi ke dobijat proizhod togas 100% ke dobijat I grazdanstvo taka bilo sega po novio zakon taka mene mi rece posrednikot nema da odlucuvat za novite prepiski vo ministerstvoto tuku vo DABC taka rece posredniko pa ke vidime kako ke e
само да потврдам....го слушнав ИСТОТО...