Доказ на дело: Еве како Груевски ги добил милионите

• Креатор на темата Креатор на темата Darko_ufo
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека доста добро е програмиран, знае и како треба ја перцепира анкетната комисија и последните случувања по новата Реч од кабинетот. Навремено е апдејтуван.

Чим се занимава со заработка на интернет тоа значи дека е паразит и е закачен на државна цицка затоа и крека наоколу на форумов :)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Чим се занимава со заработка на интернет тоа значи дека е паразит и е закачен на државна цицка затоа и крека наоколу на форумов :)

Па така Бруле заработува на интернет, иде на Кајгана и на теми во хумор го брани пастирот, на крај на ден си добива заслужен сендвич и тоа од тие со салама.:несвест:

:eek: и тоа се претставуваш за хакер и познавач на компјутери а ваква изјава. Неееее нееее [DOUBLEPOST=1450196936][/DOUBLEPOST]
Јас мислам дека доста добро е програмиран, знае и како треба ја перцепира анкетната комисија и последните случувања по новата Реч од кабинетот. Навремено е апдејтуван.
Последниот комуњар пристигна. Пред две страни реков некој фали.[DOUBLEPOST=1450196987][/DOUBLEPOST]
Па така Бруле заработува на интернет, иде на Кајгана и на теми во хумор го брани пастирот, на крај на ден си добива заслужен сендвич и тоа од тие со салама.:несвест:
Ти си знаеш. Ти си тој што отвара политички теми секоја недела. Сендвич збогатен со корнишончиња за тебе.

ова е се со цел да се дефокусира именденот на Никола, и тоа пред неколку дена, а замислете шо ќе се прави на денот кога му е името....

Дај бе одлепи се да ти ебам мајката у пичката смрдена више одлепи се да те ебам у тоа устата смрдена !!!
Остај го форумов нека дише, иди пуши му на паторот, иди пуши му на зајко, пуши му на кој стигнеш за ситна пара не кур замарај више напорен си!
Еве еден примерок на културен господин кој ги почитува форумските правила. Со најпогрдни зборови ми се обраќа на мене иако мојот одговор на оваа тема е заради тоа што сум спомнат во самиот пост и плус темата е политичка. Е тоа не му пречи. Тој не сака да го ебе Дарко уфо во неговата пичка мајка шајка смрдена неебана но затоа е расположен истото да ми го порача на мене.[DOUBLEPOST=1450198392][/DOUBLEPOST]
ова е се со цел да се дефокусира именденот на Никола, и тоа пред неколку дена, а замислете шо ќе се прави на денот кога му е името....
Јас сум веќе поканет кај мој пријател на именден на тој ден но не кај Груевски, а до тогаш дарко уфо и остала боранија ќе објават десет хихирику постови во овој подфорум на тема Груевски, Владата и слично. Се разбира тие луѓе не се политички оптоварени и не ги нарушуваат правилата.

neznam dali da te zalam ili da se obidam da ti pomognam ..mnogu si zabegal ....greota

Еве еден примерок на културен господин кој ги почитува форумските правила. Со најпогрдни зборови ми се обраќа на мене иако мојот одговор на оваа тема е заради тоа што сум спомнат во самиот пост и плус темата е политичка. Е тоа не му пречи. Тој не сака да го ебе Дарко уфо во неговата пичка мајка шајка смрдена неебана но затоа е расположен истото да ми го порача на мене.[DOUBLEPOST=1450198392][/DOUBLEPOST]
Јас сум веќе поканет кај мој пријател на именден на тој ден но не кај Груевски, а до тогаш дарко уфо и остала боранија ќе објават десет хихирику постови во овој подфорум на тема Груевски, Владата и слично. Се разбира тие луѓе не се политички оптоварени и не ги нарушуваат правилата.

И сеа што ? За забрадениов можеш да ми се фатиш да ти ебам тоа селанинот ограничен!
И да, соросоид сум. Неопределен СОРОСОИД. Имаш проблем со тоа?
Те спомнале у темава. И уште во 100 други. На секоја ебена тема треба да си одбраниш ебената партија пред своето ебено его? Да ти ебам простаклукот да ти ебам! Да даде Господ од слава во сандук дома да се вратиш да ти ебам селанинот селски ограничен на вмро да ти ебам!
Иди шетај ај не кур го замарај форумов со твоите дневно политички дркања!

• Ми се допаѓа
Reactions: osa
eh da ima ksmet ovoj BRUTUS da dojde na http://melnica.forum.mk.com// mislam deka ke se udavi vo kofa so voda samo da ne go issmevame ....mnogu jako ke mu objasnime koj zajak ima dve ushi .....

Последно уредено:
Не знам како не му здосади цел ден да меле ко воденица. [emoji1]
Ок денес ја фати нормата, остави за утре.

И сеа што ? За забрадениов можеш да ми се фатиш да ти ебам тоа селанинот ограничен!
И да, соросоид сум. Неопределен СОРОСОИД. Имаш проблем со тоа?
Те спомнале у темава. И уште во 100 други. На секоја ебена тема треба да си одбраниш ебената партија пред своето ебено его? Да ти ебам простаклукот да ти ебам! Да даде Господ од слава во сандук дома да се вратиш да ти ебам селанинот селски ограничен на вмро да ти ебам!
Иди шетај ај не кур го замарај форумов со твоите дневно политички дркања!
Најјак пост годинава. Чекај да му направма скриншот. Она најјак ми е делот со ПРОСТАКЛУК а во исто време има курови пички дркање во истата реченица.[DOUBLEPOST=1450198991][/DOUBLEPOST]
Не знам како не му здосади цел ден да меле ко воденица. [emoji1]
Ок денес ја фати нормата, остави за утре.
Хаха е ова беше исто многу смешно само не знам зошто не го спомна сендвичот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom