Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па така Бруле заработува на интернет, иде на Кајгана и на теми во хумор го брани пастирот, на крај на ден си добива заслужен сендвич и тоа од тие со салама.Чим се занимава со заработка на интернет тоа значи дека е паразит и е закачен на државна цицка затоа и крека наоколу на форумов
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Чим се занимава со заработка на интернет тоа значи дека е паразит и е закачен на државна цицка затоа и крека наоколу на форумов
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
и тоа се претставуваш за хакер и познавач на компјутери а ваква изјава. Неееее нееее [DOUBLEPOST=1450196936][/DOUBLEPOST]
Последниот комуњар пристигна. Пред две страни реков некој фали.[DOUBLEPOST=1450196987][/DOUBLEPOST]Јас мислам дека доста добро е програмиран, знае и како треба ја перцепира анкетната комисија и последните случувања по новата Реч од кабинетот. Навремено е апдејтуван.
Ти си знаеш. Ти си тој што отвара политички теми секоја недела. Сендвич збогатен со корнишончиња за тебе.Па така Бруле заработува на интернет, иде на Кајгана и на теми во хумор го брани пастирот, на крај на ден си добива заслужен сендвич и тоа од тие со салама.![]()
Демократијата.Кој победи сега?![]()
Еве еден примерок на културен господин кој ги почитува форумските правила. Со најпогрдни зборови ми се обраќа на мене иако мојот одговор на оваа тема е заради тоа што сум спомнат во самиот пост и плус темата е политичка. Е тоа не му пречи. Тој не сака да го ебе Дарко уфо во неговата пичка мајка шајка смрдена неебана но затоа е расположен истото да ми го порача на мене.[DOUBLEPOST=1450198392][/DOUBLEPOST]Дај бе одлепи се да ти ебам мајката у пичката смрдена више одлепи се да те ебам у тоа устата смрдена !!!
Остај го форумов нека дише, иди пуши му на паторот, иди пуши му на зајко, пуши му на кој стигнеш за ситна пара не кур замарај више напорен си!
Јас сум веќе поканет кај мој пријател на именден на тој ден но не кај Груевски, а до тогаш дарко уфо и остала боранија ќе објават десет хихирику постови во овој подфорум на тема Груевски, Владата и слично. Се разбира тие луѓе не се политички оптоварени и не ги нарушуваат правилата.ова е се со цел да се дефокусира именденот на Никола, и тоа пред неколку дена, а замислете шо ќе се прави на денот кога му е името....
Не знам ни јас. Ај преспиј па кажи ми утре што си одлучил/а.neznam dali da te zalam ili da se obidam da ti pomognam ..mnogu si zabegal ....greota
Еве еден примерок на културен господин кој ги почитува форумските правила. Со најпогрдни зборови ми се обраќа на мене иако мојот одговор на оваа тема е заради тоа што сум спомнат во самиот пост и плус темата е политичка. Е тоа не му пречи. Тој не сака да го ебе Дарко уфо во неговата пичка мајка шајка смрдена неебана но затоа е расположен истото да ми го порача на мене.[DOUBLEPOST=1450198392][/DOUBLEPOST]
Јас сум веќе поканет кај мој пријател на именден на тој ден но не кај Груевски, а до тогаш дарко уфо и остала боранија ќе објават десет хихирику постови во овој подфорум на тема Груевски, Владата и слично. Се разбира тие луѓе не се политички оптоварени и не ги нарушуваат правилата.
Најјак пост годинава. Чекај да му направма скриншот. Она најјак ми е делот со ПРОСТАКЛУК а во исто време има курови пички дркање во истата реченица.[DOUBLEPOST=1450198991][/DOUBLEPOST]И сеа што ? За забрадениов можеш да ми се фатиш да ти ебам тоа селанинот ограничен!
И да, соросоид сум. Неопределен СОРОСОИД. Имаш проблем со тоа?
Те спомнале у темава. И уште во 100 други. На секоја ебена тема треба да си одбраниш ебената партија пред своето ебено его? Да ти ебам простаклукот да ти ебам! Да даде Господ од слава во сандук дома да се вратиш да ти ебам селанинот селски ограничен на вмро да ти ебам!
Иди шетај ај не кур го замарај форумов со твоите дневно политички дркања!
Хаха е ова беше исто многу смешно само не знам зошто не го спомна сендвичот?Не знам како не му здосади цел ден да меле ко воденица. [emoji1]
Ок денес ја фати нормата, остави за утре.