Дрекслмајер

• Креатор на темата Креатор на темата cige
  • Време на започнување Време на започнување
Да де, кај него. Нека одат загрижените за нивната благосостојба, нека им речат да штрајкуваат. Или нека организираат општа револуција. Не знам што толку се чека...

Пренеси по штабови, организирајте нешто :), симпатизери , човечиња за уши или со по некој смс, јаки сте организирајте се :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Пренеси по штабови, организирајте нешто :), симпатизери , човечиња за уши или со по некој смс, јаки сте организирајте се :)

Ние не плачеме, па да организираме. На кого смета, нека организира. Вака само плачење, без ништо да се превземе, ко жени некои...

Како прво сите инвеститори се дојдени за евтина работна сила, незнам која е логиката некој што работи таму да се жали заради ниска плата.

Тоа е исто ко да отидам на утакмица Шкендија-Караорман, и после да галамам дека сум очекувал фудбал ко у Премиер Лига.

Ние не плачеме, па да организираме. На кого смета, нека организира. Вака само плачење, без ништо да се превземе, ко жени некои...

Јас не сум ни во ние ни во тие ;). Па ни плачам :) не сум затворен ви ни еден штаб и не ми е ограничен мозокот :)

Јас не сум ни во ние ни во тие ;). Па ни плачам :) не сум затворен ви ни еден штаб и не ми е ограничен мозокот :)

Ма јок, ич не плачеш.

И прекинете да се вадите со то порано ништо немаше , порано се се затвори , овде од секогаш било за нигде , немој да си мислите дека со една дупка со 5000 вработени швајцарија станавме , најмногу се нервирам кога некој го кажува то порано , кое порано кое сеа , ИСТИ КУР АЈ СЕА АЈ ТОГАШ разликата е во многу појче испрани мозоци сеа , разликата е шо го вработиле некој за 10 000 денари и е програмиран партиски робот , а уствари сите потсвесно си знаат дека сме до гуша во гомна !! Овде никогаш не било нема ни да биди ! НИКОГАШ !!!

Братче , за брзо иди дено ко че си ја смениш книшката партиска со ова :))

ahy7ymu6.jpg

Не сум од кавадарци а лебот знам како се вади не ми кажувај , оди во партија и прашајги дали тие знаат како се вади лебот денеска , , сум видел јас братче вакви како тебе ехееее, сум работел и кје работам али партиски не сум дудлал нема ни да дудлам никогаш , способен сум сам

Ти си плачел. :D

Да не ме бараш во партиски список ? :) ме нема не се труди :)

И пак не ми одговори на прашањето. Ко пиче некое.

Иначе, јас не те прашав име, презиме, адреса, па да те барам во партиски списоци. Ама изгледа толку ти е капацитетот за резонирање. :unsure:

И пак не ми одговори на прашањето. Ко пиче некое.

Иначе, јас не те прашав име, презиме, адреса, па да те барам во партиски списоци. Ама изгледа толку ти е капацитетот за резонирање. :unsure:

Немам и не ни сакам да имам вмро вски капацитет :)

Таа е реалноста еден чекор надвор од штаб :) али за тебе то не важи :)

Да де, и ти наместо да пробаш да ја промениш таа реалност, плачеш на форум. Тоа ми е зборот. Кога ве чита човек на темава, потиштени, разочарани, скршени, а способни просто не може да не се чуди зошто не сте на улица.

Да де, и ти наместо да пробаш да ја промениш таа реалност, плачеш на форум. Тоа ми е зборот. Кога ве чита човек на темава, потиштени, разочарани, скршени, а способни просто не може да не се чуди зошто не сте на улица.

Во штаб реалноста не се променува , во штаб можиш само да го пуштиш мозокот во лер и да се прајш дека живееш во раскош :)

Во штаб реалноста не се променува , во штаб можиш само да го пуштиш мозокот во лер и да се прајш дека живееш во раскош :)

Баш така. Јас сум глуп, испран (ова се однесува на мозок), небањат (а ова на тело) и ми нема спас. Морам да бидам во штаб, за да не си го одземам животот, неспособен сум за друго. Прашањето е, зошто вие различните не сте на улица?

Немам и не ни сакам да имам вмро вски капацитет :)

Баш така. Ем немаш капацитет, ем плачеш по форуми, ем пиче си. Од такви државата ни е на ова дереџе.

Наместо да излезеш на улица, да дигнеш револуција заедно со робовите од Дрекселмајер, да ечи Bella Ciao по улици - ти плачеш по форуми. :(

Баш така. Јас сум глуп, испран (ова се однесува на мозок), небањат (а ова на тело) и ми нема спас. Морам да бидам во штаб, за да не си го одземам животот, неспособен сум за друго. Прашањето е, зошто вие различните не сте на улица?

Ти си веќе напредна верзија на партиско пиунче чим сам си сватил дека си испран мозок , тоа е добар напредок. Чим си сватил дека си испран немаш проблем со глупоста и неспособноста. Тешко е да се свати :) ова ти е како рак од прв до петти стадиум , 95% се во петти , кај тебе има надеж немај гајле. А за на улица , како да ти овјаснам да ме сватиш , нема бе друже нема уште испраните останавте. Дали од една страна или од друга, паметните си отидоа , и си одат . А за кај останатиот дел кој е во фаза на заминување едноставно не пали свакаш ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom