Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали некој има вадено лекарско уверение преку ПЗУ Лукс Медикус од Козле ? Зошто ми кажаа дека нивното лекарско уверение не вклучува тест за ХИВ, а јас имам информација дека е задолжително за бг државјанство, но ме уверуваат дека издавале мн уверение за оваа намена и немало никаков проблем. Па нека каже некој, дали мора или немора тест за Хив да биде вклучен и каде е најповолно во Ск да се извади лекарско
.

Потслушнав од луѓе дека после први декември ќе може да се аплицира без потекло.Има ли вистина или се муабети?

Потслушнав од луѓе дека после први декември ќе може да се аплицира без потекло.Има ли вистина или се муабети?
osven ako ne e muabetot od bugarskite parlamentarci dr muabeti od obicni luge nisto ne moze da e sigurno taka da N3 treba da se zamarate so sekoj koj sto ke kaze ako rekol taka ke se dokaze ete zad vrata e prvi dekemvri taka da ostanuva pa ke vidime dali e tocno ili ne :)

Дали некој има вадено лекарско уверение преку ПЗУ Лукс Медикус од Козле ? Зошто ми кажаа дека нивното лекарско уверение не вклучува тест за ХИВ, а јас имам информација дека е задолжително за бг државјанство, но ме уверуваат дека издавале мн уверение за оваа намена и немало никаков проблем. Па нека каже некој, дали мора или немора тест за Хив да биде вклучен и каде е најповолно во Ск да се извади лекарско
.
mora nikoj neka ne te lazi sifilis i xiv plus psihofizicka sposobnost[DOUBLEPOST=1447155681][/DOUBLEPOST]
isto i jas deka ke se brisi clen 6 i deka nema da baraat poteklo no samo za makedonci

Дечки да се најде нокој кој вадел сам. Јас почнав со посредник ама...

mora nikoj neka ne te lazi sifilis i xiv plus psihofizicka sposobnost[DOUBLEPOST=1447155681][/DOUBLEPOST]
isto i jas deka ke se brisi clen 6 i deka nema da baraat poteklo no samo za makedonci
Informafijata od kade e dobiena? Edinstveno se smeta za tocna ako e izlezena od parlamentot a za toa do sega nemalo sednica. Ako e toa od posrednici ili nekoi X luge sekako deka ne e tocno

Od kaj gi slysate ooviie imformacii kazete gi izvorite daj boze da e taka ama nekako ne e verno eve seuste nema aber za vtorovo glasanje a kamoli za gore napisanovo .kako i da e dekemvri e za dve nedeli ke vidime

Do site pametnjakovci ovde na forumov sto odma koga nekoj postira nekoe mislenje odma gledaat da go unakazat, epa stom ste tolku pametni odgovorete na slednoto: neli slusame, citame, gledame deka zakonot uste ne e donesen, a koj ja sledi od pred dve godini temata dobro znae deka proishod i drzavjanstvo ne davaa dokolku ne odneses star dokument kade sto tvoite predci bile Bugari ili normalno roditeli, a vo poslednite meseci gledame, citame, slusame deka mnogu luge zemaat proishod i drzavjanstvo so cicko, vujko, prv bratuced.... Pa od kade taka zemaat a uste zakonot ne e donesen? Neznam koja vi e forata da go negirate necie mislenje!

Пребарував низ темава ама не наоѓам ништо. Од каде можам да извадам документ за роднина во бг? Ако знае некој повеќе нека ми пише ПП.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom