B
Beck's
Гостин
Беласица - Шкендија 0:6, пријателска
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гајле ви е, битно Албанија влезе на ЕП![]()

Bravo.
Чисти офсајдAma nemoguce e tolku shansi da kreirame i mnogu slabo postignuvame golovi. Eve deneska i bez Buba ne beshe losh mecot, imavme tolku promasheni shansi i zatoa ni dojde kaznata a na samiot kraj i mozevme da izgubime po edna odlicna shansa na Carev Dvor. Gol ni postigna Ersen Balistata a i ne slaveseBravo.
A liniskiot sudija imase dva tri somnitelni odluki a gledajte ja samo slikata, e sfiran ofsajd pri rezultat 0:1 za nas, od ovaa akcija lesno ke postignevme gol za 0:2 i drug ke bese muabetot sega.
![]()

Ние од што играме сељачки фудбал вие време задржававте небаре против Ренова игравме...Не знам што очекуваш друже, шанса за Ивановски да даде гол е од прекин, да му ја нафрлиш на глава, или да му ја наместиш на тацна само да ја турне во гол од петерец. Нормално е кога имаш играч кој е одличен во воздушен дуел, а е тотално неподвижен да идеш со високи топки. Друго е ако имаш шпиц кој може индивидуално да реши меч. За публиката, Вардар одамна ја изгуби публиката на Градски и таа не се враќа така лесно се додека нема промени. Многу фактори влијаат од клубот, првенството, ФФМ, МВР, репрезентација, успех итн. Вардар - Шкендија може да биде доста солидно дерби, ама без навивачи никогаш нема да биде![]()
Не е ни битно а BTW не е исто да чуваш 3:1 и 0:0 
И не се нервирај за фудбал си правиме муабет