Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Da si mi pozdraven kolega :D :D Eve vekje skoro e 2 sabajle ja kisnam pred kniga, i posle kao da ne spiam na predavanja :p

Dali nekoj gi ima odgovoreni kejsovite po osnovi na menadzment??
*Колешка :)
Јас не ти знам шо правиш по дома, така делуваш читајќи ти ги мислењата на темава.

Иначе мал хинт за менаџмент, не ги дава прашањата шо се во учебникот и на колоквиум не заокружувај само ако го видиш зборот во одговорот шо е исти само со текстот.

*Колешка :)
Јас не ти знам шо правиш по дома, така делуваш читајќи ти ги мислењата на темава.

Иначе мал хинт за менаџмент, не ги дава прашањата шо се во учебникот и на колоквиум не заокружувај само ако го видиш зборот во одговорот шо е исти само со текстот.

U svaki slucaj si u pravo, koleske ;D

Pa pretpostaviv deka prasanjava se takvi so trikovi da te zafrknat, ok fala mnogu za ova :*

Колеги нешто повеќе околу тоа какви прашања дава на колоквиум Гоцков на Фискален и монетарен систем на ЕУ и Михаил на Меѓународни финансии? Јас сум од Надворешна трговија смерот и у глобала свесен сум дека повеќе логички прашања ќе има ама на што да се обрне повеќе внимание од материјалот? Какви отприлика прашања дава?

Исто и Меѓународен маркетинг, со убаво прочитан цел материјал а учење 4 дена дали може да се положи, затоа што некако со еден точен одговор а и делумно е доста познат материјалот од претходни менаџмент предмети.

Decki nekoj da mi pomogne da mi kaze sto ima na kolokvium po predetot finansiski menadzment, ima 100 formuli i samo formuli i zadaci e knigata sto sa ucam najvise sto se pagja na kolokvium?

Колеги,економија прашањата на колоквиум се со еден или со повеќе точни одговори?

Последно уредено:
Фала :)[DOUBLEPOST=1445690300][/DOUBLEPOST]
А професорот напоменува дека има повеќе точни одговори или не?
Па ќе ви кажат ваљда, ама нема да знаете точно кои прашање се со еден точен, кои со 2...треба сами да процените. :P

Иначе има и предмети кај што ти пишува дека на пример 1-10 се со еден точен, 11-20 со 2 или 3 точни.. :)

Па ќе ви кажат ваљда, ама нема да знаете точно кои прашање се со еден точен, кои со 2...треба сами да процените. :P

Иначе има и предмети кај што ти пишува дека на пример 1-10 се со еден точен, 11-20 со 2 или 3 точни.. :)

Аха..Фала многу уште еднаш ;)[DOUBLEPOST=1445691871][/DOUBLEPOST]

Ќе извиниш јас малку досадна,а сметководство се паѓаат прашањата од либро? и трговско право си имал до сега, дали се паѓаат прашања од презентациите? :D

Последно уредено:
Аха..Фала многу уште еднаш ;)[DOUBLEPOST=1445691871][/DOUBLEPOST]

Ќе извиниш јас малку досадна,а сметководство се паѓаат прашањата од либро? и трговско право си имал до сега, дали се паѓаат прашања од презентациите? :D
Паѓаат сметководство прашањата од Либро, и тоа прилично голем дел. :D За Трговско не можам да ти кажам точно, не учев од презентации. Прв колоквиум од скрипта, втор само од прашања (и извадив мах поени :D) Ама би требало да се паѓа и од презентациите. :)

Паѓаат сметководство прашањата од Либро, и тоа прилично голем дел. :D За Трговско не можам да ти кажам точно, не учев од презентации. Прв колоквиум од скрипта, втор само од прашања (и извадив мах поени :D) Ама би требало да се паѓа и од презентациите. :)
Аха епа супер,јас сметководство ќе читнам од книгата,ама најголемо внимание ќе посветам на прашањата,а трговско од скриптата и презентациите :D Фала многуу :LOL: (ако ми треба нешто ќе ти пишам повторно :D:angel:)

Trgovsko prasanjata od libro ili tie sto se vo grupive na facebook? ( tie vo grupite se po 40 prasanja od kolokvium a od libro ima okolu 150 )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom