Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Еве една страна од која можете да заработите нешто, јас за првио ден заработив долар и нешто. Ви плаќаат за притискање лике на фб страни, фолов на твитер, гоогле+ фолов, гледајне јутубе видеа и посетување веб странци. На овој линк можете да се регистрирате линк.

Еве една страна од која можете да заработите нешто, јас за првио ден заработив долар и нешто. Ви плаќаат за притискање лике на фб страни, фолов на твитер, гоогле+ фолов, гледајне јутубе видеа и посетување веб странци. На овој линк можете да се регистрирате линк.
Браво многу си заработил.

Сега можеш со тај долар и да си купеш тоалетна хартија за 10 денара, два леба по 20 денара и една паштета од 10 денара.

Има некој пробано со Online Captcha Typing Jobs?

Нешто слично како ова
Од сите форуми што ги имам листано порано, captcha solving е на исто ниво со кликање реклами. Нема заработка или мала заработка а у мешувреме ќе ти истечат очите и мозокот ќе ти се спржи:-)

Од сите форуми што ги имам листано порано, captcha solving е на исто ниво со кликање реклами. Нема заработка или мала заработка а у мешувреме ќе ти истечат очите и мозокот ќе ти се спржи:)
Епа тогаш има ли некоја барем интернет за работка со 10 долара од ден со едно 7-9 саати работа во денот?

Епа тогаш има ли некоја барем интернет за работка со 10 долара од ден со едно 7-9 саати работа во денот?
Гарантирана работа за тие пари нема. Може да поставиш гигови на фриленсинг сајтовите како што се upwork, fiverr, SEOclerks и да чекаш клиенти или да им праќаш понуди.
Откако ќе набилдаш рејтинг за 7-9 саати работа дневно (активна работа) можеш да заработиш од 50 до 150 долари на ден во зависност од услугите што ги нудиш.

Последно уредено:
не се од типови кладилница туку местев на кантер страјк сервери за наплаќање на ВИП админ и такви работи, се работи во играта тоа.
Инече не работам повеќе ова бидејќи fortumo ги смени правилата ... не се исплати.

нема зошто преку фортумо последниве години дена да правиш пошто доста мал дел од пораката имаш..од една порака 20 посто некаде е за мкд така да не се исплаќа.

на овој Flatter не му давајте идеи ги краде. Flatter оди види го мојот последен пост во врска со тоа од Fortumo и пиши дали си заинтересиран :)
јас имам работа за 5 минути во денот за просечно околу 150 долари на месец.

Flatter оди види го мојот последен пост во врска со тоа од Fortumo и пиши дали си заинтересиран :)
јас имам работа за 5 минути во денот за просечно околу 150 долари на месец.
И тоа ли ти е бизнис идеја како оваа, многу ти голем бизнисмен си но за жал овде овци нема да најдеш за такви измами.

Дали имате слушнато за издавање на вашата IP адреса и да се користи за VPN, колку се заработува од тоа и кажете ми која страна го нуди тоа?

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Не бре,батките споија летовање со зимовање.Па не ставија ни една слика од летовањата.Срам да им е.Да ќариш по 1000$ месечно,или повеќе беше,и да не се пофалиш.

Има! Ама со многу повеќе $ а ептен многу помалце работа :)[DOUBLEPOST=1445547240][/DOUBLEPOST]
Доста сеир! на работа :)
Brutus брат, очи ти истекоа од фриленсање. Фати се за профитабилни инвестиции и живеј мирно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom