За пуштање „бомби“ 4 години затвор

• Креатор на темата Креатор на темата RedStarFan
  • Време на започнување Време на започнување
Тие информации биле обезбедени , дали верувате или не , не е битно . :D

Важно Кејти да ги добие . :toe:
Вчера изворот на информациите беше министерот, денес службениците, утре веројатно ќе биде таксистот... Битно да се верува во нешто. :D

Вчера изворот на информациите беше министерот, денес службениците, утре веројатно ќе биде таксистот... Битно да се верува во нешто. :D
Заев обезбедил докази за непостоење. :D Тоа е прв случај, во историјата на човештвото. Ете уште една причина зошто треба да се гласа за месијата. :D

Со кој поднесок ова, у кој суд.... не пратам последни дешавања.
Каков поднесок? Месијата обзнани дека во Израел обезбедил докази дека донацијата не постои. И ги носел за Македонија. Кога тоа ќе го поднесе кај Катица, ќе биде светол ден и за историјата на човечкиот род.

Досега се заклучуваше дека некоја работа не постои, ако не можеа да се најдат докази дека постои. Сега, за прв пат ќе видиме доказ за непостоење и тоа ќе ја прослави Македонија во светот, а ништо чудно и пошироко.

Каков поднесок? Месијата обзнани дека во Израел обезбедил докази дека донацијата не постои. И ги носел за Македонија. Кога тоа ќе го поднесе кај Катица, ќе биде светол ден и за историјата на човечкиот род.

Досега се заклучуваше дека некоја работа не постои, ако не можеа да се најдат докази дека постои. Сега, за прв пат ќе видиме доказ за непостоење и тоа ќе ја прослави Македонија во светот, а ништо чудно и пошироко.
Не бе другар, ти напиша дека прв пат у историјата на човештвото обезбедил докази за непостоење, затоа ми беше малку чудно, оти СЈО како орган сеуште не е комплетно формиран, па остана другата опција кај да бидат примени =(

Значи претпоставуваш дека ќе ги прати кај Катица?

Не бе другар, ти напиша дека прв пат у историјата на човештвото обезбедил докази за непостоење, затоа ми беше малку чудно, оти СЈО како орган сеуште не е комплетно формиран, па остана другата опција кај да бидат примени =(

Значи претпоставуваш дека ќе ги прати кај Катица?
Јас пишав Заев обезбедил докази за непостоење. Каква врска има тоа со СЈО и каде ќе бидат примени? Не пишав предал, пишав обезбедил. Што се губиш?

Јас ништо не претпоставувам, само слушам што кажува. Тој кажа дека ќе ги предадел на Катица, откако ќе ги препроверел. Бидејќи нели, сомнителна држава е Израел, може и му подметнале. Несериозни се.

Јас и верувам на Светле , детално опиша како се одвивала операцијата за "финансиската донација" која не одела преку банка . :D[DOUBLEPOST=1445013563][/DOUBLEPOST]
Јас пишав Заев обезбедил докази за непостоење. Каква врска има тоа со СЈО и каде ќе бидат примени? Не пишав предал, пишав обезбедил. Што се губиш?

WTF?

Заев обезбедил докази за непостоење. :D Тоа е прв случај, во историјата на човештвото. Ете уште една причина зошто треба да се гласа за месијата. :D
Пак лидери во Сончевиот систем и пошироко. Кој ќе ги дослуша Шител... :facepalm:

Јас ништо не претпоставувам, само слушам што кажува. Тој кажа дека ќе ги предадел на Катица, откако ќе ги препроверел. Бидејќи нели, сомнителна држава е Израел, може и му подметнале. Несериозни се.
Чекај, ти ја толкуваш изјавата што ја даде за телма? Оваа?

Заев обелодени дека безбедносните служби на Израел ги пречекале подготвени и им дале материјали на располагање. Заев не сакаше да зборува за детали од материјалите, се додека не бидат темелно разгледани.

Секако опремата е израелско производство, но набавката се случува преку приватна фирма, а човекот што го објавивме е консултант на приватна фирма, нема ништо со државата Израел, и целата оваа документација ги потврди работите на кои укажавме, рече Заев.

Што не ви е јасно од ова ?

Дали стварно у министерство за финансии си отвориле најмодерно опремена градинка за нивните деца која се вика „Мини фини буџетчиња“?

Мене ми личи како онион вест, али од друга страна знаејќи ги овие....
За жал не е кромид вест. Со државни пари си отвараат приватни градинки кои за обичен човек коштаат од 300 до 500 евра месечно.

http://fokus.mk/mini-fini-budhetchin-a-ministerstvoto-za-finansii-utre-otvora-gradinka/

^
Она кога те прозвале ради грешка а ти се вадиш со смешно клипче од пред 100 години. Каков лик...
Ne ne ne...ona koa si se posral jako i pushtash klipche od pred 100 godini i gasish internet i te nema 2 nedeli. Koga uspea tipot u 2 dena 2pati jako da ljosne?! Prvo se posra so gero-vesta deka bejli sam otvaral shkolo...ene mu gore slika kako zaedno so grujo sechat lenta...sea se posra so izjavata na crpnatiot...evreinot gi tresna od zemja!!
@zmej gorjanin...druze gasi internetot i skrij se bar edno dve nedeli oke!

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom