Дон ристовски most handsome ми е а овој Џонтра симпатичен ама многу нежен ми делува бе ко девојче е xD. 
А пошто има смисла за хумор може мистер шарм да го ставите а ја не го гласам пошто се закачавме по теми низ форумов 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џонтра и да го сакаш џабе е, веќе го резервиравме....Дон ристовски most handsome ми е а овој Џонтра симпатичен ама многу нежен ми делува ко девојче е.А пошто има смисла за хумор може мистер шарм да го ставите а ја не го гласам пошто се закачаме по теми низ форумов
![]()
Ако де, јас сепак да нагласам, да не дојде после до проблемиДа се разбереме не реков дека сакам некого или сл.![]()
Кој ти е овој "како би му го испушил" поглед бе клошар? Ти ебам нежниот хехе.Може групњак?Прегледај го приврзокот 129760
Селфи мајсторот сум Јас, овој со турско-четничката брада е Мурат ака @Peja989 , тој до него со катанецот е зуНба плесачот @Stefan-kobe и тој над нив со главата како она плинското за греење у позадина, @Клипче .
Прегледај го приврзокот 129761
Брат @Schtrawzenigger пекол.
Таков сум по цело тело.Дон ристовски most handsome ми е а овој Џонтра симпатичен ама многу нежен ми делува бе ко девојче е xD.А пошто има смисла за хумор може мистер шарм да го ставите а ја не го гласам пошто се закачавме по теми низ форумов
![]()
Уште чекам да ми пише.Џонтра и да го сакаш џабе е, веќе го резервиравме....![]()
Да те оженам некако.Кој ти е овој "како би му го испушил" поглед бе клошар? Ти ебам нежниот хехе.
И ШТО КУР СИ МЕ СТАИЛ У ТЕМАВА БЕ МАМЕ ТИ ЕБАМ У СРЕД ПИЧКА
Kакво пишување бе, средена работа е веќе тоа, директно на рандеву. Еве вечерас е Бела ноќ - совршена прилика да ја однесеш на кино за безпари.Уште чекам да ми пише.![]()
Па нели од Пустец ќе ми купиш невеста, како поклон за свадбата?Да те оженам некако.
Кај ќе се чекаме? На Гран хотел? Ко предратни швалери.Kакво пишување бе, средена работа е веќе тоа, директно на рандеву. Еве вечерас е Бела ноќ - совршена прилика да ја однесеш на кино за безпари.![]()
Чекај сеа ти не ме умарај, глеаш дека ме бркаат мачиња.Па нели од Пустец ќе ми купиш невеста, како поклон за свадбата?
@Patience , ти одговара локацијата?Кај ќе се чекаме? На Гран хотел? Ко предратни швалери.![]()
Да бе, ти и Саша Матиќ кумови.
*рандом виц за Саша Матиќ*Да бе, ти и Саша Матиќ кумови.![]()