Најубав форумџија за 2015

Дон ристовски most handsome ми е а овој Џонтра симпатичен ама многу нежен ми делува бе ко девојче е xD. :pipi::ROFLMAO: А пошто има смисла за хумор може мистер шарм да го ставите а ја не го гласам пошто се закачавме по теми низ форумов :D

Дон ристовски most handsome ми е а овој Џонтра симпатичен ама многу нежен ми делува ко девојче е. :pipi::ROFLMAO: А пошто има смисла за хумор може мистер шарм да го ставите а ја не го гласам пошто се закачаме по теми низ форумов :D
Џонтра и да го сакаш џабе е, веќе го резервиравме.... :X3:

:icon_mrgr: :cool: a? a? a?

OIkbfTA.jpg

Може групњак? :DПрегледај го приврзокот 129760
Селфи мајсторот сум Јас, овој со турско-четничката брада е Мурат ака @Peja989 , тој до него со катанецот е зуНба плесачот @Stefan-kobe и тој над нив со главата како она плинското за греење у позадина, @Клипче . :cool:

Прегледај го приврзокот 129761
Брат @Schtrawzenigger пекол.
Кој ти е овој "како би му го испушил" поглед бе клошар? Ти ебам нежниот хехе.
И ШТО КУР СИ МЕ СТАИЛ У ТЕМАВА БЕ МАМЕ ТИ ЕБАМ У СРЕД ПИЧКА

Дон ристовски most handsome ми е а овој Џонтра симпатичен ама многу нежен ми делува бе ко девојче е xD. :pipi::ROFLMAO: А пошто има смисла за хумор може мистер шарм да го ставите а ја не го гласам пошто се закачавме по теми низ форумов :D
Таков сум по цело тело.
tumblr_mc0w3riqzu1qjd1y3o1_250.gif

Џонтра и да го сакаш џабе е, веќе го резервиравме.... :X3:
Уште чекам да ми пише. :(
Кој ти е овој "како би му го испушил" поглед бе клошар? Ти ебам нежниот хехе.
И ШТО КУР СИ МЕ СТАИЛ У ТЕМАВА БЕ МАМЕ ТИ ЕБАМ У СРЕД ПИЧКА
Да те оженам некако.

Kакво пишување бе, средена работа е веќе тоа, директно на рандеву. Еве вечерас е Бела ноќ - совршена прилика да ја однесеш на кино за безпари. :D
Кај ќе се чекаме? На Гран хотел? Ко предратни швалери. :D
Па нели од Пустец ќе ми купиш невеста, како поклон за свадбата?
Чекај сеа ти не ме умарај, глеаш дека ме бркаат мачиња. :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom