Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цајко ?znae li da mi kaze nekoj vo koi zemji se priznaeni diplomite od makedonskite fakulteti, potocno na UGD
pa im pisuva megunarodno priznaeni diplomi na web sajtot, no ne spomnata nitu edna drzava koja gi priznava diplomite na UGD (normalno, nostrificirani)Никаде. Не се заебавам, никаде.
znae li da mi kaze nekoj vo koi zemji se priznaeni diplomite od makedonskite fakulteti, potocno na UGD
na masinski fakultet sumАко ти фаќа црпката, имаш малце среќа и си на технички или медицински факс, нема да е проблем признавањето на дипломи. Иначе за официјално признати мислам дека се у Турција.
na masinski fakultet sum
me interesira za svajcarija, germanija i italijaА за која држава си заинтересиран?
А бе мастерот е најважен и онака. Тој у странство да се земе па за додипломски не е важно. Инаку, еве на филолошки кога ќе завршиш, наводно C2 познавање имаш на јазикот што си го изучил, сепак, никој не признава, па подле факс ќе си одиш ко сите други да полагаш у Бритиш каунсл, за на тендер да потврдиш дека имаш познавање од јазикот.pa im pisuva megunarodno priznaeni diplomi na web sajtot, no ne spomnata nitu edna drzava koja gi priznava diplomite na UGD (normalno, nostrificirani)![]()
зашто така?Според тоа што видов што се учи на ФИНКИ уште се мислам како може некоја држава да ја признава таа диплома.
se uci istoto i kaj nas kako i sekade vo svetot samo sto ne e tolku ceneto i nemoze da dojdes vo izraz so znaenjeto t.e da go primenuvas tolku mnogu i da odes napred kako vo ponapredni zemji...[DOUBLEPOST=1443463731][/DOUBLEPOST]зашто така?
ја моментално слушам предавања на интернет од MIT и истото се учи...
mnogu optimisticki mi izgleda ovoaМакедонија е лидер во економијата, вработувањето и странските инвестиции, реформите во здравството и образованието, во Европа, па и во светот.
Неможе туку така да не ги признбаваат дипломите од една така напредна земја
Немај гајле. Најверојатно ги признаваат сите дипломи од сите наши факултети у сите земји од светот.