Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не си го тагнал ко што треба. @Џонтра Волта![]()
Ништо чудно да ги игра Крос и Ковачич како задни везни, а пред нив Модрич како 10ка.
П.С. Која средина ја имаат Хрватска Модрич, Ковачич и Раќитич..![]()
Од тоа шо го гледав лани, Родригез најдобар ми беше десно. Е сега лошо е шо мора да игра Бејл. И жално е што и Иско трпи ради него. За мене трансферот нема потреба. Вие лани бевте најдобри со 4-4-2 .. Роналдо и Бенза у шпиц, Џејмс и Иско по страна и Крос и Модрич средина.А Рoдригез ?
Може многу лесно Роналдо шпиц, Бензе у АрсеналОд тоа шо го гледав лани, Родригез најдобар ми беше десно. Е сега лошо е шо мора да игра Бејл. И жално е што и Иско трпи ради него. За мене трансферот нема потреба. Вие лани бевте најдобри со 4-4-2 .. Роналдо и Бенза у шпиц, Џејмс и Иско по страна и Крос и Модрич средина.
Како бе некој од поголемите екипи не го зема овој. Мудар и солиден стопер(налик на Бонера, само многу подобар).Прегледај го приврзокот 126496
Мексиканецот Хектор Морено му се придружува на сонародникот Андреас Гвардадо. Трансфер од Еспањол во ПСВ Ајндховен.
Баш тоа и ја се зачудив. Од Шпанија да отидеш у Холандија а да си добар играч...шознам. Башка овие од Псв се заљубени у мексикански штопери. Карлос Салсидо до пред некоја година играше таму пријателот уште голман не го ставија да игра газеше на секое место го ставаа.Како бе некој од поголемите екипи не го зема овој. Мудар и солиден стопер(налик на Бонера, само многу подобар).