Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Астон Вила интересни играчи донесоа годинава. Шервуд како ФМ да има играно...Вади некои играчи од ракав.

не им треба ковачич на нив, они одлично се засилија, имаат тим за освојување на лш..

Озбилни се од Реал? Па Ковачиќ таму ќе игра само против Албасете у куп...

Не си го тагнал ко што треба. @Џонтра Волта :свиркам:

Не чини фoнтoт, зaтoa.

Инaку се сoглaсувaм декa е непoтребен трaнсферoв.
30 души нa тaa пoзицијa, a Бенземa oстaнувa единственa 9кa.
Глупoсти. Се нaдевaм декa е сaмo шпекулaцијa

Еве ги и Марка

Kovacic, al Madrid a falta de la firma
За мене топ трансфер, двајца Хрвати у Реал. :) Брз, пробивен, добра контрола на топка и дриблинг, добро гради топка, одлични пасови дава, со него ќе бидеме убиствени на контри.
Очигледно е дека Иљара си иде, така да средината ќе биде Крос, Модрич, Касемиро и Ковачич на позиција ЦМ.

Ништо чудно да ги игра Крос и Ковачич како задни везни, а пред нив Модрич како 10ка.

П.С. Која средина ја имаат Хрватска Модрич, Ковачич и Раќитич.. :drk:

Ништо чудно да ги игра Крос и Ковачич како задни везни, а пред нив Модрич како 10ка.

П.С. Која средина ја имаат Хрватска Модрич, Ковачич и Раќитич.. :drk:

А Рoдригез ?

А Рoдригез ?
Од тоа шо го гледав лани, Родригез најдобар ми беше десно. Е сега лошо е шо мора да игра Бејл. И жално е што и Иско трпи ради него. За мене трансферот нема потреба. Вие лани бевте најдобри со 4-4-2 .. Роналдо и Бенза у шпиц, Џејмс и Иско по страна и Крос и Модрич средина.

Од тоа шо го гледав лани, Родригез најдобар ми беше десно. Е сега лошо е шо мора да игра Бејл. И жално е што и Иско трпи ради него. За мене трансферот нема потреба. Вие лани бевте најдобри со 4-4-2 .. Роналдо и Бенза у шпиц, Џејмс и Иско по страна и Крос и Модрич средина.
Може многу лесно Роналдо шпиц, Бензе у Арсенал :P

Прегледај го приврзокот 126496
Мексиканецот Хектор Морено му се придружува на сонародникот Андреас Гвардадо. Трансфер од Еспањол во ПСВ Ајндховен.
Како бе некој од поголемите екипи не го зема овој. Мудар и солиден стопер(налик на Бонера, само многу подобар).

Како бе некој од поголемите екипи не го зема овој. Мудар и солиден стопер(налик на Бонера, само многу подобар).
Баш тоа и ја се зачудив. Од Шпанија да отидеш у Холандија а да си добар играч...шознам. Башка овие од Псв се заљубени у мексикански штопери. Карлос Салсидо до пред некоја година играше таму пријателот уште голман не го ставија да игра газеше на секое место го ставаа. :)
Добар трансфер за Псв, лош за Морено :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom