- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 342
- Поени од реакции
- 63
премногу си затворен во твојот внатрешен свет и живееш и размислуваш само во него,дете мени ја мислата,работи,спортувај или нешто слично и максимално посвети се да бидеш што поуспешен во тоа како би ти пружило задоволство и би те терало да бидеш поуспешен и посуспешен
немаш желба,немаш амбиција,немаш план како со животот,него по цели денови си зафатен со слуање на твоите ритми во телото,тоа не ти треба,кога ќе дојде денот сите ќе заминиме од овој свет,прашање ќе биди кој колку уживал во животот и благодетите
Далеку од тоа дека сум затворен, си имам работа што си ја сакам и уживам работејќи, спортувам барем 5 дена во неделата, ама кога ќе дојде некој ваков момент проблем голем се јавува
Со анкиозноста се борам добри 3-4 години и полека полека сите бариери ги надминувам, освен оваа кога треба да се оде на некој настан или в град. Тогаш премногу размислувам и се трујам со црни мисли.
Проблем ми е само помислата што ја кажав погоре. Ама што би рекла една добра пријателка, или јас или анксиозноста, да видиме кој е појак