Кајгана готвач vol.85 [Гласање: јајца, зелена салата, пченка и маслинки]

• Креатор на темата Креатор на темата shumecha.tableta
  • Време на започнување Време на започнување

За кого гласате?

• Вкупно гласачи
    53
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.325
Поени од реакции
17.794
Бога ми, тежок избор. :D

@Let 3
марула, домат, пченка, кромид, печен пилешки стек, препржена сланина, пармезан, прелив и фурнаринки
12.jpg

@CafeDelMar
сварен кус кус, домати, марула, пиперка, пченка, маслинки, балсамико, маслиново и буковец
image.jpg

@Agda Beata
11347532_852577851498219_210623476_o.jpg

@Blondi
марула, краставица, млад кромид, пченка, варени јајца, маслинки, цеден лимон, маслиново, бибер и сол
mimoza salata.jpg

Гласам за Лет 3. Затоа што многу ми кења на фб. :D

Блонди братче алал да ти е како си ги погодила марулите и краставиците *алапачки моуд он* мхмхмхмхмм

Мојот глас оди кај @Let 3 ..............., ем личи вкусно, ем прв пат е во натпреваров, ем само прав Македонец дома држи такви метални вангли/лонци:)

Мојот глас оди кај @Let 3 ..............., ем личи вкусно, ем прв пат е во натпреваров, ем само прав Македонец дома држи такви метални вангли/лонци:)
Учествував јас и на почетокот и победував али зависни и љубоморни раководители и админи на форумот не дозволуваа јас да давам следни задачи пошто девојките им ги гледаа моите слики и слики на моите јадења и воздивнуваа возбудливо

Учествував јас и на почетокот и победував али зависни и љубоморни раководители и админи на форумот не дозволуваа јас да давам следни задачи пошто девојките им ги гледаа моите слики и слики на моите јадења и воздивнуваа возбудливо

Не мрчи, тогаш беа други правила. Сега ќе победиш и ќе имаш прилика - да воздивнуваат сите на твоите состојки.

Многу ме интересира што состојки ќе даде. Летко, ако кажеш нешто лејм и не дадеш добар предизвик, не си маж! Расплачи ни ја мамата!

Многу ме интересира што состојки ќе даде. Летко, ако кажеш нешто лејм и не дадеш добар предизвик, не си маж! Расплачи ни ја мамата!
се мислам меѓу тетреб со артиочки и млеко од бизон или младунче на делфин во сос крем од каледонијски ореви...

се мислам меѓу тетреб со артиочки и млеко од бизон или младунче на делфин во сос крем од каледонијски ореви...
Многу глеаш владини реклами за здрава храна од шпајзот на Македонија :pipi:

Кој ќе ми појасни малце правилата, гледам сум најбољи од сите во гласањето, шампион, првак, победник, најјачи, ас на асовите... и сега шо треба, до кога трае гласањето, каде можам да си подигнам наградата....??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom