Летна сезонска работа во Грција

• Креатор на темата Креатор на темата daydream
  • Време на започнување Време на започнување
некој да знае нешто за работа за ова лето? Баш би сакал да отидам да работам ама немам некој за да ми ја среди. Ај кажете нешто шо-како, агенции ова она??
I jas sum zainteresiran no ist slucaj sum kako tebe...Ako nesto razberes slobodno pisi mi te molam :)

I jas sum zainteresiran no ist slucaj sum kako tebe...Ako nesto razberes slobodno pisi mi te molam :)
Договорено. Јас би сакал да почнам со работа при крајот на јуни или почетокот на јули ама ќе видиме. Оваа година слушам потешко било за наоѓање работа :/

Јас веќе цел месец барам и уште ништо не сум нашла :(

Јас веќе цел месец барам и уште ништо не сум нашла :(

сезонска работа во Грција се бара крајот на март најдоцна до почеток на Април. Покасно е многу тешко да се најде. Успех

Една другарка ме замоли да се распрашам, ако знае некој да си каже :))
Колку се сигурни Катерина и Ангелина?
Сака да оди летово, ама и е страв да не си даде џабе пари а да остане без работа .. па и без пари

некој да каже искуство со работел на крит као келнер шанкер или на другиве острови дали може да се отиде онака рандом од тука и да се најде работа?

Ќе иде ли некој летово на работа на Краците? :)
Планирам со другар да идам да арбајтуваме таму малку.
Имаме закон идеја, ако е некој таму или ако бил или планира , добредојдено е искуство и мислење околу ова. Поздрав

Здраво
и ја сум заинтересирана за сезонската работа, па има ли некој да сподели искуство, или некој што е веќе таму да каже како е... и преку кого е отиден?
поз
:cool:

Здраво
и ја сум заинтересирана за сезонската работа, па има ли некој да сподели искуство, или некој што е веќе таму да каже како е... и преку кого е отиден?
поз
:cool:
Imase edna na Fb Angelina work ili travel work ne me fakjaj za zbor ama ako dobro ja potrazis bi trebalo da najdes..E sega dokolku ja najdes dobro obezbedi se ja so niv sum nemal iskustvo taka da pazi :) poz

и пишав на неа ама не дбив никаков одговор :(

Матилда јас сум исто заинтересирана за одење во Грција да работам летово, и веќе пратив CV. Дознав за можности за работа на фб, побарај на фб Сезонска работа и исконтактирај ги.

Матилда јас сум исто заинтересирана за одење во Грција да работам летово, и веќе пратив CV. Дознав за можности за работа на фб, побарај на фб Сезонска работа и исконтактирај ги.
Доби ли некаков одговор од нив, што ти рекоа, за која позиција аплицираше?

Ej decki ajde da se dogovarime da se sobereme nekolku zaineresirani da zememe povratni I da si ja probame srekata ke prasuvame po hotel I,kafici,plazi I ke prasuvame I za berenje na ovosje I maslinki

Ej decki ajde da se dogovarime da se sobereme nekolku zaineresirani da zememe povratni I da si ja probame srekata ke prasuvame po hotel I,kafici,plazi I ke prasuvame I za berenje na ovosje I maslinki
Ајде, јас сум ЗА![DOUBLEPOST=1434659191][/DOUBLEPOST]
Ајде, јас сум ЗА!

Дали знаете за оваа колку е сигурно јас контактирав девојката ми објасни се за работа во дукан за сувенири 600 евра плата со мк пасош 10-12 работни часови незнам колку е сигурно ... ако знае некој нека пише заминување во среда https://www.facebook.com/profile.php?id=100009783129791

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom