Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
При крај е сезонава и сеуште нема информации ни шпекулации за следната.
За следната сезона би сакал да не води Unai Emery.
Млад тренер,форсира модерен фудбал.
Со можам да кажам просечен клуб како Севила вади максимум двеве години во Шпанија и во Лига Европа.
Имаше неколку шпекулации,незнам колку е изводливо ова.Сепак јас би му дал преднос пред Конте.

По италјанскиве медиуми се пишува дека Бака прифатил трансфер во Милан, 30 милиони Милан ќе плати.

Исто како што дадоа за Итурбе. Иначе мене подобра опција ми е Џексон Мартинез

Исто како што дадоа за Итурбе. Иначе мене подобра опција ми е Џексон Мартинез

Реално Бака не вреди 30м, овој Мартинез е за мене доста подобар и ако даваат 30 веќе за него вреди доста повеќе.

се да му изебам на судијава слепец

Појќе беше внатре според мене... ама нема врска тоа, гледајте одбранана колку ни е најспора само на цел свет!!

Појќе беше внатре според мене... ама нема врска тоа, гледајте одбранана колку ни е најспора само на цел свет!!

па цела треба да биде внатре..одбранава со Бонера и Палета бе Инзаги што тренер ќе беше, Мексес во најдобра форма кога е он на клупа го стаи

На Берарди, Бонера му е омилен дефанзивец.

Сапонара :cool:

Последно уредено:
Milan will have a big transfer campaign, insists Galliani

The Rossoneri supremo says that the San Siro side will splash the cash this summer in order to return to the summit of Serie A

Adriano Galliani has promised that AC Milan will do whatever it takes in this summer's transfer market to restore the club to its former glory.

The San Siro side have been struggling to compete for top honours in Serie A in recent seasons and currently sit 11th in the Italian top flight.

However, Galliani is confident they can become a force to be reckoned with once again.

"Milan have reached three Champions League finals in 10 years and won it twice. My goal is to help the club return to that level," Galliani told reporters.

"[Club owner Silvio] Berlusconi has a lot of desire to return to the top. We want to return to the top after a year where we have suffered a lot.

"We finished 11th in the table in 1998 and then won the Scudetto the year after. We want to repeat that and get back to the top."

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::drk::drk::drk::drk::drk:

Овие абер немаат да го продадат Милан.
Големи ветувања секоја сезона,уште поголеми разочарувања.

P.S. Boateng: I would love to live in Milan again..
"A return to AC Milan? I love the city and would love to live there again. My girlfriend works there as well. I will take everything into consideration after my holiday

Последно уредено:
Тргај ми го овој циганоф од клуб бе! Ќе ти ебам префорсираното црно педерче.

Се умишљаше дека е Роналдињо и сакаше да игра напред ко 9ка и еве го шутнаа и од Шалке.

Нека иде таму у Espérance FC du 5ème Arrondissement у Африка нека брка зебри само нека не ми припарува до Миланело.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom