- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 31.061
- Поени од реакции
- 74.694
Немам, ако не те мрзи (тебе или било кој друг, нека напише збор-два)Ако имаш макств, врати, сега имаше снимена изјава од декан мислам од факултетот за безбедност и криминалистика. Кажа дека акцијата е најтешката до сега во историјата на независна Македонија, далеку покомплексна а поефективна од онаа во Арачиново пример, нешто што ни беше репер за сериозност до вчера.
Немој да мислиш дека со ова што го пишувам излага дека јас сум можел мирно да спијам или лабаво сум си отишол да трчам маратон денес.
Теренот навистина е тежок, ама сепак по некоја логика терен во Македонија треба да ни е предност на нас кои живееме тука отколку на луѓе од друга држава. Можеби сум претерал со гледање филмови, ама очекувам пред да проектираат акција да ги знаат сите излези од населбата. Да имаш цела скица од населбата, на крај краева сигурно имале информации во која куќа се кријат дел од терористите, а некои од населбата сигурно оделе на работа вон истата претходните денови. Го грабнуваш, го испитуваш и не се враќа дома