Бајага и Инструктори во Прилеп - 05.06.2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mojso
  • Време на започнување Време на започнување

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.760
Поени од реакции
12.927
Локација
Прилеп
U5Jm0A5.jpg

Бајага се враќаат на Македонската сцена, со целовечерен концерт, во полн состав.
Засега картите не се продаваат поединечно туку одат во пакет со маси и пијалок.
  • -Коњак 1л. + 6 карти + маса 2900д.
  • -Водка 1л. + 6карти + маса 2900д.
  • -Џин 1л. + 6карти + маса 2900д.
  • -Шток 1л. + 6карти + маса = 3100д.
  • -Каптен Морган 0,75 + 6карти + маса 3200д.
  • -Финландија 1л. + 6карти + маса = 3400д.
  • -Смирноф 1л. + 6карти + маса = 3700д.
  • -Јегер 1л. + 6карти + маса = 3700д.
  • -Џони Вокер 1л. + 6карти + маса = 4900д.
  • -ЏиБи + 6карти 0,7л. + маса = 3900д.
  • -Балантајн 1л. + 6карти + маса = 4400д.
  • -Џек Даниелс + 6карти + маса = 5900д.
  • - 20 Златен даб + 6 карти + маса = 2900д.
  • - 20 Скопско + 6 карти + маса = 2900д.
  • - 20 Светло Лашко + 6 карти = 3100д.
  • - 3 шишина Бело/Црвено вино Александрија/Т'га + 6 карти + маса = 2900д
Концертот ќе се одржува во The Gallery House Pub во Прилеп. За резервации и информации тука.

А имам слушнато дека за време на викенди не пуштаат под 21 година, дали е вистина и ако да, дали и овој пат така ќе биди?

А имам слушнато дека за време на викенди не пуштаат под 21 година, дали е вистина и ако да, дали и овој пат така ќе биди?

Стандард испод 21 не е дозволено, ама за вака големи настани обавезно има. За Чорба имаше, за Галија имаше, така да и за Бајага не ќе е проблем, само бар да сте полнолетни :D

Стандард испод 21 не е дозволено, ама за вака големи настани обавезно има. За Чорба имаше, за Галија имаше, така да и за Бајага не ќе е проблем, само бар да сте полнолетни :D

За Чорба се "мушнавме" некако :D, тогаш двајца не беа полнолетни, но сега се. :D

А стварно шо е финтава шо демек не се пушта под 21 година :D ?

А стварно шо е финтава шо демек не се пушта под 21 година :D ?

Сериозно треба да ти објаснувам ? :D Па 90 % од 17/18/19/20 годишниците ќе потрошат пари на 3-4 пијачки макс а ќе напраат лом. Ете глеаш што се дешава во Вирус така. Обавезно има маса скршена или тепачка или што ти не...

Идеме од Велес да го превртиме Прилеп!:cujte:

Мора да се посети, еден од омилените пеачи.

Цените се средни, ни високи, ни ниски. Претпоставувам дека ќе биде убаво, но нема да одам:)

Сериозно треба да ти објаснувам ? :D Па 90 % од 17/18/19/20 годишниците ќе потрошат пари на 3-4 пијачки макс а ќе напраат лом. Ете глеаш што се дешава во Вирус така. Обавезно има маса скршена или тепачка или што ти не...
Па, првпат во животот видов на врата да стои дека лица под 21 година не се пуштаат, а досега никој ме нема легитимирано кога и да сум дошол, а плус и менаџерчето ви е под 21 година :P.

Па, првпат во животот видов на врата да стои дека лица под 21 година не се пуштаат, а досега никој ме нема легитимирано кога и да сум дошол, а плус и менаџерчето ви е под 21 година :P.
Кој бе ?o_O[DOUBLEPOST=1430856824][/DOUBLEPOST]
Кој бе ?o_O

Дали има попуст ако си носам пијачка од дома?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom