онака те прашав дека изнесе некое (по мене ) избрзано мислењеНеам јас шо да прам, си има луѓе шо треба да прат, а тие се залепени за фотеља и ова му е последен обид да ја задржат
споредувам ова http://www.mkd.mk/makedonija/politika/angelov-na-4-april-plateni-se-albanski-kriminalci-za-monstruozen-plan-za со ова http://www.mkd.mk/makedonija/politika/obnoveno-40-vooruzheni-lica-od-kosovo-osvoile-policiskata-stanica-4-makedonskiСпоредуваш повици за простести и излегување на улица со вооружени заземања на полициски станици?
Are you fucking kidding me?!
Споредуваш повици за простести и излегување на улица со вооружени заземања на полициски станици?Па добро сега ако му верувате на Стојанче, во право сте. Во меѓувреме фрштат од негова уста и устата на неговите пајташи закани за крв нереди и тн.
Ти свесен си што зборуваш? Имаме ли ние полиција, убк, дбк, не знам како се викаат тие кои следат и знаат кој спрема нешто и ги фаќаат. Се случи л итакво нешто? Размислувајте логички, све се знае, се се снима и пак не знаат кои се. Па не наседнувајте на манипулација.А што се деси ради тие гранати? Се оттргна вниманието од нешто? Се случија некои поместувања на политичката сцена?
По грешка сум те цитирала, не сакав тебе сори
Избрзани мислења во 2001-ва, сега не е глуп народо...до толкуонака те прашав дека изнесе некое (по мене ) избрзано мислење
не му го легитимирај тоа што го пише со реплики, идеата е да провоцира членови, ништо повеќеСпоредуваш повици за простести и излегување на улица со вооружени заземања на полициски станици?
Are you fucking kidding me?!
Да. Колку што пишува групата е од Косово. Не знам како да ги снимат? Иако Косово е една од најјаките држави во светот ете некако успеала да се формира таква групација таму и се префрлила 1 километар на македонска територија.Ти свесен си што зборуваш? Имаме ли ние полиција, убк, дбк, не знам како се викаат тие кои следат и знаат кој спрема нешто и ги фаќаат. Се случи л итакво нешто? Размислувајте логички, све се знае, се се снима и пак не знаат кои се. Па не наседнувајте на манипулација.
Авторот е бивш шеф на ДБК. Затоа да го цитирам и него - не верувајте на секого.
Во инбокс не, ама кај тебе во штаб сигурноДа. Колку што пишува групата е од Косово. Не знам како да ги снимат? Иако Косово е една од најјаките држави во светот ете некако успеала да се формира таква групација таму и се префрлила 1 километар на македонска територија.
P.S. што е со повициве да не се избрзува и да не наседнуваме на провокации на форумов? Веќе почна некој да формира одреди со доброволци во инбокс?[DOUBLEPOST=1429613312][/DOUBLEPOST]
Авторот е бивш шеф на ДБК. Затоа да го цитирам и него - не верувајте на секого.