Внимавај со хемијата , ај со нејзе башка башка али со дозата ептен внимавај.Во зависност од утрото и сезоната, фиксно ми е едно бабачко омега 3. Во зимска сезона идеме + б-комплекс, витамин Ц и ако е напнат ден може и Б6. Ако се има по некој лимон низ дома се прај лимоно со ѓумбир во прав и мед една чаша за освежување. Ако се нема тогаш може мултивитаминска шумеча. Ако се има блендер и услови се прај добро смути, зависи што се иам по дома. Е сеа ако вечерта била бурна и луда тогаш аналгин, аспирин Ц+ (шумеча таблета), една таблета шумеча изотонок, и тие Ц витамини и др чуда, ако не делува тоа по 2 саати уште еден аналгин и така. Кафе не пијам и такви чуда. Радо би некое ракиче ил нешо така да циркулира крвта.
Внимавам колку што можам, тоа е коа се случуваат ептен бурни вечери, па утрото кога неможам глава да кренам.Внимавај со хемијата , ај со нејзе башка башка али со дозата ептен внимавај.
Внимавам колку што можам, тоа е коа се случуваат ептен бурни вечери, па утрото кога неможам глава да кренам.
Би пробал, се надевам дека телото би ми го прифатило тоа чудо, а некои нус појави и последици од користење на тоа има?
познато чуство.
Пробај Карбус медикус ( медицински јаглен) али ако си свесен пред да си легнеш .
Утре дента друг човек.
+ БОнус немаш киселини.
Не делува преку апсопција нема хемиско дејство.Би пробал, се надевам дека телото би ми го прифатило тоа чудо, а некои нус појави и последици од користење на тоа има?