Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ке ја прават 2 у 1
Бирмингам е склон на прелази

Кратки црти уплати поише пари да бидеш Платинум,поише поени ќе добиваш и треба многу утакмици на тикет да ставаш со 10 утакмици највише поена добиваш,Е сеа големи уплати и 10 утакмици не идат баш заедно,така да им е ова мн јако ептен смислено :)))[DOUBLEPOST=1428332922][/DOUBLEPOST]Еве го бурнемаут ајдеееееееееееееее 3-2 браво мајстори

Има ли некој абер како се пресметуваат овие поениве кај Спортлајф примеров шо го имаат даено немаат пак ништо објаснето

па најави се де и се имаш..

капчиња, маици, чадор, може и ќе направиш поени за iphone6 :D

па најави се де и се имаш..

капчиња, маици, чадор, може и ќе направиш поени за iphone6 :D
абе се најавив јас ама не разбирам баш вика уплата и натпревари а глеам уплата 150 натпревари 9 поени 127,5 и тука е ?

А тоа за наградите тие има едно 10 пати да ги платиш пред да ги освоиш не се надевам на нив многу али па некој вауќер ке падне башка и ова најдолу шо им стои
Бидејќи станува збор за обезбедени пригодни подароци за своите членови, Sport Life обложувалници не презема одговорност за квалитет, ниту издава гаранција на испорачаните рекламни производи

http://www.rezultati.com/utakmica/vVX9RprH/#detalji

Сакам само да му се заблагодарам на господ и на божјата воља што ми го прават ова,друг виновен освен господ јас не гледам искрено бидејќи ова можи да ми се случи мене и само мене..од 10 натпревари во Чемпионшип јас ја одбрав токму таа единствената што не влезе 2+ и од 8сма минута остана 1-0 како за инает ова да ми го прават.....длабоко размислувам да се откажам еднаш засекогаш бидејќи овие нерви неможам да ги издржам....не ми останаа зборови за пцуење и за колнење,се е сувишно

Ќе ја додајш Вулверхемптон 1х само за да ти помини коефициентот над 2 и куртоните ќе губат од Лидс дома.
Давајте гол бе да ви го ебам племето !!!!

Клиперс да ги тепа со хенди (-11.5) Лејкерс доцна во ноќта .
d0544c697e794e06a78c30a784e11614.gif

Норвешка втора лига Санднес 4+ 2.80 Копачка,фала ти :love:

Што е финтата со мечот Бруклин-Портланд и ненормалното движење на коефициентите?

Диселдорф се 5ти,Ст паули се последни,15 минута 2-0 водат ст паули,па шта речи коју поруку послати

besiktas vtoro jache i mi zavrshuva 0-0 ... aaaabrao

@Stefan-kobe и другите што бркате 2 коеф на поголема уплата, kladionica.biz дава доста добри анализи дневно, 2 до 3 коеф, ги пратам едно 3-4 месеци и имаат сигурно преку 70% успешно погодени вакви тикети, викендов беа со 100% успешност а еве гледам и денешниот тикет за дуплирање им помина

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom