Не бре друже, не е целта да се стави линк до некоја страна. Него, клинетите бараат да им се пишуваат ревјуа. Ко божем јас сум го набавил со гифт купон (беспари) и сега сум задоволен од него си сл.
Тоа се веруфикувани ревјуа. И тие како такви вредат многу за да им се крене рејтингот. Значи, они самите бараат поставувачи на ревјуа. Мое/наше е да се направи копи-пејст на веке добиен текст за даден производ. Тука е зврчката. Едноставно детектира дека е спам и брише. А и самиот мој профил после тоа е неупотреблив. и морам нов да правам, пак да веруфикувам, трошам пари за да го верификувам, ...... и пак така во круг. А секое мое верифукување ме чини 1$ или едно евро.
Е сега, доаѓаме до делот РЕАКЦИЈА
Реакцијата е дека го/ги брише ревјуата. Зошто зборам во множина? Па еве што посчедно се случи. Користено различно прокси за 3 различни акаунти. Нормално, пред секој акаунт се е исчистено колку што се можело. Првиот се става ....да речеме до 8ч сабајле, следниот околу 12-13ч ..... значи пауза околу 4ч, а последниот дури вечерта после 19ч. Е сега, до 17-18ч кога беа проверени првите два си беа на место. Но кога се постави третото, сите три се избиршаа.

Ич не е јасно како ме детектирале.