СП 2015 Катар - Група Ц (FRA, SWE, ALG, CZE, EGY, ICE)

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кои четири репрезентации ќе ја поминат групата?

• Вкупно гласачи
    51
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
kako i sto mu kazav na @Stefan-kobe Svedska ima najdobra odbrana od site.. Eden Island sto e napagjacka ekipa da ja zadrzis pod 20 gola e toa e odbrana !

Не ја глеам ама не е некое достигнување ова. Да не заборавиме дека Исланд отпадна од факинг Босна во баражот и дека играат на ова СП ради wildcard. Со право се очекува од нив ова да им биде слабо првенство.

16 погодоци само на крајот имаа Исланд, премногу грешки и од двете страни, ептен лош меч за гледање.

Целосни резултати од првото коло:
Алжир-Египет 20-34
Франција-Чешка 30-27
Шведска-Исланд 24-16

18.01. Исланд-Алжир 17 часот
18.01. Чешка-Шведска 19 часот
18.01. Египет-Франција 19 часот

20.01. Чешка-Египет 17 часот
20.01. Франција-Исланд 19 часот
20.01. Шведска-Алжир 19 часот

22.01. Шведска-Египет 17 часот
22.01. Исланд-Чешка 19 часот
22.01. Алжир-Франција 19 часот

24.01. Египет-Исланд 17 часот
24.01. Алжир-Чешка 19 часот
24.01. Франција-Шведска 19 часот

Египет 2
Шведска 2
Франција 2
Чешка 0
Исланд 0
Алжир 0

Не ја глеам ама не е некое достигнување ова. Да не заборавиме дека Исланд отпадна од факинг Босна во баражот и дека играат на ова СП ради wildcard. Со право се очекува од нив ова да им биде слабо првенство.
golmanot na svedska gi otkaza, prvi 25 min samo 5 gola dadoa island..[DOUBLEPOST=1421460259][/DOUBLEPOST]
16 погодоци само на крајот имаа Исланд, премногу грешки и од двете страни, ептен лош меч за гледање.
toa e zatoa sto mnogu jaki odbrani igraa i dvete ekipi..

Исланд 0 - 4 Алжир :eek:[DOUBLEPOST=1421597415][/DOUBLEPOST]1-6
Фацава од Јоноски говори се :eek:
Де бе што се дешава? Распад систем? :eek::eek::eek::eek:

Јас Русија ја гледам, дајте некоја новост.:unsure:

Де бе што се дешава? Распад систем? :eek::eek::eek::eek:

Јас Русија ја гледам, дајте некоја новост.:unsure:
Потценување на противникот + расположен голман на Алжир + тотално неорганизирана игра со милион грешки.

Се освестија малце при крајот Исланд, ама реално катастрофа им е играта, пенали промашени, контри промашени, додавања почетнички...:cenzura:.

Густавсон по дрес со куси ракави брани :pos:. Изгледа неиздржливи им се температурите во Катар, кај се научени на пустина тие во Исланд :pos:.

Овој Карабатиќ што животно е... Со нетрпение го чекам денот кога ќе дојде во Вардар

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom