Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
kako i sto mu kazav na @Stefan-kobe Svedska ima najdobra odbrana od site.. Eden Island sto e napagjacka ekipa da ja zadrzis pod 20 gola e toa e odbrana !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
golmanot na svedska gi otkaza, prvi 25 min samo 5 gola dadoa island..[DOUBLEPOST=1421460259][/DOUBLEPOST]Не ја глеам ама не е некое достигнување ова. Да не заборавиме дека Исланд отпадна од факинг Босна во баражот и дека играат на ова СП ради wildcard. Со право се очекува од нив ова да им биде слабо првенство.
toa e zatoa sto mnogu jaki odbrani igraa i dvete ekipi..16 погодоци само на крајот имаа Исланд, премногу грешки и од двете страни, ептен лош меч за гледање.
Де бе што се дешава? Распад систем?Исланд 0 - 4 Алжир[DOUBLEPOST=1421597415][/DOUBLEPOST]1-6
Фацава од Јоноски говори се![]()
Потценување на противникот + расположен голман на Алжир + тотално неорганизирана игра со милион грешки.Де бе што се дешава? Распад систем?
Јас Русија ја гледам, дајте некоја новост.![]()
EGY-FRA 8:6![]()
http://www.utakmice.at.ua/uvue/u3.htmlДај линк од стрим ако ја гледаш, да ја простудираме играта на нашиот противник во 1/4 финале![]()
Дај линк од стрим ако ја гледаш, да ја простудираме играта на нашиот противник во 1/4 финале![]()