Дежурна Ординација! #2

• Креатор на темата Креатор на темата Ѓорѓески
  • Време на започнување Време на започнување
те болат градите кога кашлаш? Имаш температура?

Не ме боли грло, ни пушам цигари а ме закачи кашлица и не можам ни воздух да земам. Читам со кромид и мед дека поминува ама тоа не сакам да јадам. Нешто друго знаете ли :confused:
и мене завчера ме фати иритабилна кашлица ама еве пијам Хербион сируп, има дејство :) иди у аптека земи ама кажи дека ти треба за запирање кашлица, зошто има неколку вида од сирупов.

Дај кажете го секој можен лек/начин за грло.
Последниве 3 дена ме болит ептен, едвај голтам.
Кашлица ептен слаба, то се трпит.
Све ќе пробам, само да поминит. Вака не се трпит појќе, заебано е многу :mad:

Дај кажете го секој можен лек/начин за грло.
Последниве 3 дена ме болит ептен, едвај голтам.
Кашлица ептен слаба, то се трпит.
Све ќе пробам, само да поминит. Вака не се трпит појќе, заебано е многу :mad:

Propogala se vika sprej za grlo na baza na propolis mnogu pomaga nakaj 200 den treba da e. Ako te nosi pat karsi univerzalna ima apteka Marija farm mislam se vika kako vo podrum e pobaraj rifogal ke ti kazat kako da se mackas, od ovie dve edno ke ti pomogne.

Propogala se vika sprej za grlo na baza na propolis mnogu pomaga nakaj 200 den treba da e. Ako te nosi pat karsi univerzalna ima apteka Marija farm mislam se vika kako vo podrum e pobaraj rifogal ke ti kazat kako da se mackas, od ovie dve edno ke ti pomogne.

Не сум од Скопје за жал ама се надевам ќе ги имат работиве по аптекиве овде во Охрид.
Фала ти многу :)

Не сум од Скопје за жал ама се надевам ќе ги имат работиве по аптекиве овде во Охрид.
Фала ти многу :)

Za rifogalot moze nema da go najdes, ama propogalata sigurno, I zemi pregori sheker neka ostine malku ispij go I toa pomaga.

Може нешто да ти бидне од септолете спреј за грло со поминат рок, многу ме боли грлово а друго неам, најдов ова од предходен пат што ми останало а глеам со поминат рок е до 3 месец 2014...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom