- Член од
- 22 декември 2010
- Мислења
- 290
- Поени од реакции
- 204
... ili imas mokjni neprijateli ili ti si premnogu slab...ama imas i čuvar... ova se odnesuva na tebe lično... nekoj plan koj sto sakas da go ostvaris ti e poprecuvan od nekoja negativna energija, od kade bi doagjala i od kogo, toa ti moras da go znaes, ovdeka ne se gleda, ..kuceto e čuvar i zaštitnik,imas nekoj ili nesto to te cuva i nema da bides povreden... samo ona sto planiras da go napravis ne znam kolku ke se ostvari , se odnesuva na nekoja rabota koja treba da bide vo ovoj period...[DOUBLEPOST=1420371161][/DOUBLEPOST]>izvinete imav strasen son znaci strasen...ne vervam mnogu vo vakvi raboti no koga prosliot pat clen od moeto semejstvo sonuvase zmija go izgubiv dedo mi....sega sonuvav znaci zmija nesto kako anakonda ne otrovna me fati za raka me stegna se borevme edna dve minuti od nikade se pojavi kuce i pocna da ja trga za opaska vo toj moment se razbudiv ke ve zamolam da mi kazite so znaci ako mozi odnapred vi blagodaram ....
.>
..simbolikata na zabite ne e ista za sekogo , kako sto nie site sme razlicni , taka i znacenjeto moze da varira od eden covek do drug, imamsimboli koi se opšti i važat za pogolemiot del , ama ne sekogas i ne za sekogo... na brat ti samo mu se ostvaruvaat stravovite koi preku den gi prenesuva vo potsvesta, istite se ostvaruvaat na son, nema nikakvo posebno znacenje, samo e ostvaruvanje na negovite grizi vo ovoj slucaj, neka batali stravot i neka prodolzi ponatamu ... pozdravNajprvo Srekna Nova Godina na site. Da prasam imam pomal brat sabaljevo me isplasi sonuval paganje na zabi (kako sto mi kaza dva zabi spoeni na levata strana) bez krv i drugi raboti, samo paganje na zabi. Da napomenam deka vo poslednive tri nedeli brat mi dva pati bese na zabar, mu se skri zab pri jadenje, pa mu stavija plomba, pa pak mu se skrsi plombata pa zavcera (na 30) pak bese na zabar da mu go sredat zabot bas na taa leva strana, pa zabarot bas mu zborese deka ako ne uspee ke treba da mu go vadi cel zab pa dvata do niv da mu go struga itn itn. Ve molam za mislenje na nekoj koj se razbira, ne sakam da veruvam vo sonovi ama da si prasam.