Пелистерка календар 2015

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Мајот и августот оставаат без здив.. Бирајте месец, не коментирајте многу-многу ::bravobe:

по рамковен е она, иначе не вреди у мк ништо да направиш секако сеир ќе ти удрат на крај

Ама не мораат за ебан календар више и таму низ нос да се форсира Бадентер. Аман шо е со луѓево?

За Тамара и Маријана не верував дека би се соблекле......, претпоставувам дека се имаат сликано за поголема сума на пари. Но како и да е, одлично искочиле, а и нешто професионално и ново е кај нас(y)

За Аделина........., и покрај тоа што е убава, Чкљ си е Чкљ и веќе ми се има згадено од нив.

Аделина Тахири се отепа гомна јадејќи против нас за сите протести на албанците, ама за сите до еден. И сега дојде ред македонец да си ја закачи на ѕид овцава.
Мислам дека не беше Аделина, туку дека модифицираната дегенка Туна беше една од најистакнатите на Чкљ протестот. Но како и да е, не верувам дека Аделина мисли поразлично од Туна. Затоа како што рече, само поради неа не би го закачил календаров на ѕид.

:)

Ама не мораат за ебан календар више и таму низ нос да се форсира Бадентер. Аман шо е со луѓево?
Тоа е повеќе маркетинг стратегија, бидејќи пелистерка се пие и од Албанците, им прави мерак и нивна женска да видат како се чепати

За Тамара и Маријана не верував дека би се соблекле......, претпоставувам дека се имаат сликано за поголема сума на пари. Но како и да е, одлично искочиле, а и нешто професионално и ново е кај нас(y)

За Аделина........., и покрај тоа што е убава, Чкљ си е Чкљ и веќе ми се има згадено од нив.

Мислам дека не беше Аделина, туку дека модифицираната дегенка Туна беше една од најистакнатите на Чкљ протестот. Но како и да е, не верувам дека Аделина мисли поразлично од Туна. Затоа како што рече, само поради неа не би го закачил календаров на ѕид.

:)

Само кликни на линкот на името бобче :)

Само кликни на линкот на името бобче :)
Да, видов. Но како и да е затоа реков, не верувам дека Аделина мисли поразлично од Туна. Ко да нема други Македонки, па неа ја ставиле.

Штом на лет3 не му се бендисуваат значи ептен ја претерале (он барем кажуваше на многу постови не му сметало ништо ) :чда::vozbud:
ах, би ги онадел и такви немам гајле бе за то од уметнички аспект кажував

Оти бе брад не е привлечна, она ако не е не знам која е? :brlav:
Многу вештачка ми е некако, штознам... Не ми е по вкус ич. Требало Благица Павловска ја стават на нејзино место. :icon_lol:

Аделина Тахири се отепа гомна јадејќи против нас за сите протести на албанците, ама за сите до еден. И сега дојде ред македонец да си ја закачи на ѕид овцава.

Би ја закачил ја на џоџола само да ми падне прилика и нема да слези веќе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom