Ват д фак?BabyGirl^^^ напиша:imam pc
so wireless modem koj podrzuva mnogu standardi kako so se
802.11 b 802.11g so brzina od 54mbs i 802.11a standart na ovaa mreza komunicira samo armijata i jas mozam komotno sve da sledam kogo ke napadneme i takvi raboti
Е ај де.Мистичен напиша:Ват д фак?
LOLLLLL:ija::ija::ija: ti za NASA da ne rabotas, daj bidete malce porealni :star:BabyGirl^^^ напиша:imam pc
so wireless modem koj podrzuva mnogu standardi kako so se
802.11 b 802.11g so brzina od 54mbs i 802.11a standart na ovaa mreza komunicira samo armijata i jas mozam komotno sve da sledam kogo ke napadneme i takvi raboti
inace iam pc procesor so dve jadra koj podrzuva da povrzam duri dva procesora vo paralelna vrska
isto taka brz 6 Ghz so 2 gb ram memory ge force512ram so tv-out naravno
i imam i acsess point so koj sum povrzana so site mrezi niz skopjevo koj podrzuva wi-max tehnologija
kako be ne pa toa e pc buducnostiStormAngel напиша:Е ај де.
И мене се прашалници над глаа ми стојат. Ај мамата, не ќе да е да живееме у паралелни светови? М?
mozda u idnina i onaka sea sum nad site:kajg: u gradov so tehnikata i teehnologijata koja ja baratamdeXterche напиша:LOLLLLL:ija::ija::ija: ti za NASA da ne rabotas, daj bidete malce porealni :star:
pa naravno ssid mislis taka u prevod special set of identifier heee decki sedi ne si igraj so tie raboti :star: vie doddeka site downloadirate na 512kbs jas sum na 2mbs:sekss:Мистичен напиша:И имаш key за сите wireless мрежи?