eMilanist
Ursus domesticus
- Член од
- 27 септември 2007
- Мислења
- 2.401
- Поени од реакции
- 1.828
Контактирано.te molam da me iskontaktiras na mail marijafeniks@gmail.com vo vrska so izrabotka na katani i nozevi thx
Контактирано.te molam da me iskontaktiras na mail marijafeniks@gmail.com vo vrska so izrabotka na katani i nozevi thx
Катаните се движат помеѓу 3000 и 10000 евра за солидна изработка. Другото е повеќе за украс на ѕид.Sum cul deka vo GTC imalo nekoja pridavnica za sportska oprema kade prodavale katani po cena od 150€. Kolku e vistina neznam :/
Јас лично знам еден човек што има катана од 10 000 или 15 000 евра не паметам точно... Од Јапонија некој ковач му ја направил (барем како што вика) и името и презимето ми ги кажа, ама не го паметам.Ne veruvam u MKD da ima nekoj koj moze da si dozvoli Katana od 3000-10000evra so nasiov standart. Site ovde gledaat poevtino a ne pokvalitetno. Da imam pojaka finansiska stabilnost bi zel 2-3 katani.
Toj sto ja ima spaga u retkite. I ja znam eden sto ima dadeno 10 000 evra za 5 katane. Al toa se retki tuka.Јас лично знам еден човек што има катана од 10 000 или 15 000 евра не паметам точно... Од Јапонија некој ковач му ја направил (барем како што вика) и името и презимето ми ги кажа, ама не го паметам.
Абе таман е, ама типов е поврзан со високи луѓе, има инвестирано 2 милиони евра за простор и хали за да отвори нова фирма и нов бизнис, претпоставуваш за каков човек ти зборувам, нели?Toj sto ja ima spaga u retkite. I ja znam eden sto ima dadeno 10 000 evra za 5 katane. Al toa se retki tuka.
Ja loso se izraziv :/
Svativme gotovoАбе таман е, ама типов е поврзан со високи луѓе, има инвестирано 2 милиони евра за простор и хали за да отвори нова фирма и нов бизнис, претпоставуваш за каков човек ти зборувам, нели?
СФативме .Svativme gotovo
,,,kaj nazim kurtovikj/karatistot/dolu vo gtc, gi ima ili spored katalog po porachka,,, sinot of kaj nego zede ,,kvon,,na vremeto mislam deka ja plati okolu 500 germanski marki,,,Sum cul deka vo GTC imalo nekoja pridavnica za sportska oprema kade prodavale katani po cena od 150€. Kolku e vistina neznam :/
Na edna grcka stranica ima po 50€ 98 cm i 2kg tezi. Al samo za ukras toa izgleda ke dae.,,,kaj nazim kurtovikj/karatistot/dolu vo gtc, gi ima ili spored katalog po porachka,,, sinot of kaj nego zede ,,kvon,,na vremeto mislam deka ja plati okolu 500 germanski marki,,,