Новиот Nexus 6 [2014]

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Па добро бе, не е многу поголем од Note 3 вака... Има ли розев, барем по нешто да личи на женски телефон и да си го купам?!:D:pipi:

Па добро бе, не е многу поголем од Note 3 вака... Има ли розев, барем по нешто да личи на женски телефон и да си го купам?!:D:pipi:

Нема, имаш ова...

MOTO-NEXUS-HERO-CARD-540w0ftz8d8.png

lollipop_002.jpg

Разбравте дека неколку минути го имало на stock? Отишол ко алва.

Dap....[DOUBLEPOST=1414654000][/DOUBLEPOST]Hands on 1

Hands on 2

gsmarena_005.jpg

gsmarena_016.jpg

gsmarena_018.jpg

gsmarena_004.jpg
[DOUBLEPOST=1414654104][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1414654477][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1414654510][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
у пизду матер нек иде, не е можно да е толку убав и совршен телефонот. перфекција во секој поглед е телефонот, одвај чекам да го имам во мои раце. кој ајфон кој самсунг кој бакрачи, Нексус е врвот

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

@DarkoG а тука кој телефон се продава на постовиве? Да не збориме за него? Во општи теми секој си коментира, па дури и тука се спомнуваат сите телефони и се прави колку толку стручна дебата. Повели кажи нешто.

Sent from my MI 4W

у пизду матер нек иде, не е можно да е толку убав и совршен телефонот. перфекција во секој поглед е телефонот, одвај чекам да го имам во мои раце. кој ајфон кој самсунг кој бакрачи, Нексус е врвот

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Топ е телефонот, јас би си го земал.. :)

Sent from my MI 4W

Kолку и да сум огромен Nexus фан, во моментов (без пеглање на софтверот) Note 4 го јаде Nexus 6. За 2 месеци од сега, очекувам да станат исти.

Kолку и да сум огромен Nexus фан, во моментов (без пеглање на софтверот) Note 4 го јаде Nexus 6. За 2 месеци од сега, очекувам да станат исти.
И да се земе во предвид Touchwiz-от на Note 4 со кој е пооптеретен него ли Nexus 6. Така да, сите ќе пеглаат, рачунај и на custom ромовите. Ќе нема крај. :)

Проблемот е што додека нема пеглање, батерија/камера, и некои други работи кои се поврзани со звукот неможеме да дадеме точно мислење, кога ќе се исплеглаат ќе биде еднаков хардвер, горе доле но ќе бидат на исто ниво, а сега Note 4 го јаде, тоа е реалноста, не за многу но подобар е.

Последно уредено:
Ај добар ден :) добри сте?

Што ве нема :)

Sent from my MI 4W

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom