Con Artist
the man with the key
- Член од
- 1 мај 2012
- Мислења
- 5.497
- Поени од реакции
- 22.355
Предизвикот вчера ми го постави, не можам одма да го исполнам.Извини мажиште што го предизвикуваш пола форум на тепање што некој не е во соодност со твоите гледишта. Поточно сакав да те прашам со предизвикот до каде стигна ? Фуфка а ?

Иначе, за тие што не знаат, Црноризец ми препорача да сум пошол кај некој духовен маестро, да ми спуштел космичка енергија.
Не е проблем, ќе појдам. Ќе земам и шишиња ако треба, ќе си наполнам и за дома. Таман после вежбање: доза протеин, доза креатин, доза космичка енергија. Топ.
И не ми го избегнувај моето прашање. Дали орбовите се топки свест или не?
Не, докажувањето не е слепа работа. Слепа работа е слепо да веруваш во сè што ќе прочиташ и чуеш, а кога ќе те демантираат да не сакаш да признаеш.Различни ни се мене и тебе и на останативе што не ме "сакаат" световите... Поточно различна ни е свеста и начинот на постоење. Не ме сваќај погрешно не се фалам... Идиотски е ова што го правиме значи докажувањето е слепа работа. Е сега вака јас од тоа што вие го форсирате сакајки или принудно сум допрел колку толку во животот. Пробајте и вие од предизвикот што ви го давам веке подолго време чисто да си имате став за себе и да си изградите дефинитивно конечен став што е што од целава дилема. Поздрав. И не заборавајте предизвикот си чека.
Слеп е оној што не гледа, а слепец оној што не сака да гледа.