Што бев во предходниот живот?

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.411
Поени од реакции
5.992
Ајде малку употребете ја фантазијата. Кој што бил во претходниот живот? Јас мислам сум била машко :):):lud: :je:

Римски центурион. 100% сум бил тоа. И тоа толку успешен што на крај сум станал и Конзул. Неможам да откријам кој Конзул точно ама мислам некој од оние големите и видните.

walker_girl напиша:
Ајде малку употребете ја фантазијата. Кој што бил во предходниот живот? Јас мислам сум била машко :):):lud: :je:
Шо сторе фантазија на тебе!!! :pos::pos::pos:

SIGURNO BEV NEKOE EGZOTICNO ZIVOTNO.LAV ILI ZIRAFA ZEBRA NEZNAM....BITNO BEV EGZOTICNA

Јас одамна проверив на еден сајт што сум била во минатиот живот...Сум се родила во 1025 година и сум била свештено лице на Тибет.Битно,мушко сум била:icon_lol:

isto zena sum bila ama ne makedonka nego marokanka :icon_roll

Шкотланѓанец кој се борел против традицијата да се носат килтови.

Јас сум бил тежок наркоман ... сум зимал све и свашта ... и на 16 години сум цркнал

Epa ja bev na net. i proveriv i mi ispadna deka sum bila Vorior u prethodniot zivot...WoW... i eden moj drugar mi go kaza toa taka da mislam deka sum bila nekoj vid na vojnik:pishtoldz...samo bez pistolie (od postaroto vreme)...:)

Ја сум бил куче. Зашто? Зашо кучињава многу се плашат од мене и коа ќе поминам покрај нив, застануваат и не лаат и седат. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom