Што бев во предходниот живот?

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.971
Ајде малку употребете ја фантазијата. Кој што бил во претходниот живот? Јас мислам сум била машко :):):lud: :je:

Konstantin

Филозоф
Член од
6 мај 2005
Мислења
244
Поени од реакции
0
Римски центурион. 100% сум бил тоа. И тоа толку успешен што на крај сум станал и Конзул. Неможам да откријам кој Конзул точно ама мислам некој од оние големите и видните.

.....

Човекот...
Член од
5 јануари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
12
walker_girl напиша:
Ајде малку употребете ја фантазијата. Кој што бил во предходниот живот? Јас мислам сум била машко :):):lud: :je:
Шо сторе фантазија на тебе!!! :pos::pos::pos:

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
SIGURNO BEV NEKOE EGZOTICNO ZIVOTNO.LAV ILI ZIRAFA ZEBRA NEZNAM....BITNO BEV EGZOTICNA

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Јас одамна проверив на еден сајт што сум била во минатиот живот...Сум се родила во 1025 година и сум била свештено лице на Тибет.Битно,мушко сум била:icon_lol:

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
isto zena sum bila ama ne makedonka nego marokanka :icon_roll

SLaCk

Remember me?
Член од
23 ноември 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Шкотланѓанец кој се борел против традицијата да се носат килтови.

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Јас сум бил тежок наркоман ... сум зимал све и свашта ... и на 16 години сум цркнал

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
Epa ja bev na net. i proveriv i mi ispadna deka sum bila Vorior u prethodniot zivot...WoW... i eden moj drugar mi go kaza toa taka da mislam deka sum bila nekoj vid na vojnik:pishtoldz...samo bez pistolie (od postaroto vreme)...:)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Ја сум бил куче. Зашто? Зашо кучињава многу се плашат од мене и коа ќе поминам покрај нив, застануваат и не лаат и седат. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom