Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
на што да посветам најмногу внимание по ФПИ? што да учам најмногу, што се паѓа...? фала.[DOUBLEPOST=1415141137][/DOUBLEPOST]И дали може да се положи само од презентациите ФПИ?

Последно уредено:
Некој за ФПИ да одговори???
на што да посветам најмногу внимание по ФПИ? што да учам најмногу, што се паѓа...? фала.[DOUBLEPOST=1415141137][/DOUBLEPOST]И дали може да се положи само од презентациите ФПИ?

Некој да сподели искуство со првиот колоквиум Меѓународни организации и интеграции - МОИ, дали се паѓаат главните работи или има и некои збутани години и имиња? И дали имаше многу прашања од презентациите од студентите? Што треба најглавно да се учи од презентациите? :)
Воглавно се паѓаат главните работи, ма да прочитај си по темелно за секој случај, Габер знае да биде непревидлива, колку што знам годинава го смени концептот на прашањата на раскажувања ќе ви бидат? Иначе, речиси половина од прашњата се од презентациите на студентите зошто тие податоци од таму се нови а книгата е старо издание така да обрни доста внимание на нив.

Мораме да одиме бруцошите на тој пикник од факултетот и што ако не отидеме? Колку време трае цела таа манифестација?

Мораме да одиме бруцошите на тој пикник од факултетот и што ако не отидеме? Колку време трае цела таа манифестација?
Немора да идете. Ќе се мрзнете за безвезе само.

Стратегиски менаџмент лани како беше со колку се положува без да мора да се фаќа услов на втор колоквиум? Според моа логика треба да имам 62 поени, многу ме скинаа тиа со 4 бода заокружување, имам бааги грешки таму, а баш не беше тежок тестот најглавни работи ама ете невниманието пак ме заеба :cautious:

Последно уредено:
Дали знае некој од вас дали е можно казната за продолжување на рокот на втор циклус студии да се намали со молба/барање

Супер штом исти прашање се менаџмент за испит оти ми скисна нешто и не го полагав. :D Ама страшно ме нервира Љубиша веќе цела недела помина од кога полагавме Финансиско сметководство и уште нема резултати. Ако може до првото предавање (вторник) да чекаме, алал му вера...10 дена.

Супер штом исти прашање се менаџмент за испит оти ми скисна нешто и не го полагав. :D Ама страшно ме нервира Љубиша веќе цела недела помина од кога полагавме Финансиско сметководство и уште нема резултати. Ако може до првото предавање (вторник) да чекаме, алал му вера...10 дена.
Тој ако прегледува тестови како што предава, до наредниот семестар нема да имате резултати. :pos:
Каква флегма е, тоа страшно нешто. :D

Тој ако прегледува тестови како што предава, до наредниот семестар нема да имате резултати. :pos:
Каква флегма е, тоа страшно нешто. :D
Абе бар да требаше да прегледува ќе разберев со оглед на ова. :D Ама компјутерот ќе прегледа, само изгледа го мрзи да ги пушти листовите...

Стратегиски менаџмент лани како беше со колку се положува без да мора да се фаќа услов на втор колоквиум? Според моа логика треба да имам 62 поени, многу ме скинаа тиа со 4 бода заокружување, имам бааги грешки таму, а баш не беше тежок тестот најглавни работи ама ете невниманието пак ме заеба :cautious:
Спомнаа нешто за резултати кога?
Лесен беше тестот отприлика... шо знам.

Спомнаа нешто за резултати кога?
Лесен беше тестот отприлика... шо знам.
Утре ќе има, така кажа Александра :) него да, јас да знаев дека вака ќе биде немаше толку да му ја тупам па и од што доста небитни работи читав на крајот на банални работи згрешив. Мислев дека ќе навлегува во ситници, ама сум грешел..

Утре ќе има, така кажа Александра :) него да, јас да знаев дека вака ќе биде немаше толку да му ја тупам па и од што доста небитни работи читав на крајот на банални работи згрешив. Мислев дека ќе навлегува во ситници, ама сум грешел..
Значи да не очекувам денес пошо досега рифреш кликав.
Навидум вака беше лесен, очигледен, не пазев на замки а можно е да ги имаше. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom