- Член од
- 3 јуни 2013
- Мислења
- 1.944
- Поени од реакции
- 1.192
Гледам и ти ги криеш годините како мене да не се обрукаш(Кога не знаеш да одговориш на едноставно прашање,а се обрука кога кажа дека Бог е човек-ама е дух,и сето тоа го сврте во кавга за да ја скриеш твојата глупост).Е па пријателе,едно нешто треба да сватиш,тие му служеле на Елохим ,треба и ти да му служиш Нему,а не ним да им се поклонуваш на нивните портрети,да им палиш свеќа.Јас зошто велам,вие со прекршувањето на Божјиот закон,само си навлекувате Божји гнев кога го спомнувате Него,велејќи дека тоа го правите за да му служите Нему.Еднаш свати,дали 3 милијарди или колку ти знам,вие сте само отпад,апсурд и иронија на Израилот.Не е важно знаењето за да се фалиш со него како што правиш ти,туку дали го применуваш во животот и дали си на вистинската страна.Ако ти си дупло постар од мене а гарантирам со живот дека не си бидејќи читам како се изразуваш,тоа само ќе ја направи твојата брука поголема.. верувај ми,остани ти во младоста,повеќе ќе бидеш сфатен.Барем од нас што се осудуваме да збориме за Христијанството.Друго,СЛУЧАЈНО јас и уште неколку овде да не ги набројувам,сме тие што нон-стоп даваме одговори,објаснувања,објаснувања на постови и цитати а не ти.. да беше така,ти ќе се дрзнеше да влагаш во конфронтации со нас а не ние,ете како што е почитуваното Исписимус кое иако нема познавања,го почитувам што влага во конфронтација.Аха,викаш не тестираш/проверуваш колку знаеме па затоа прашуваш такви глупи прашања.Епа друже мој,гледано реално,ти толку не тестираш,што си ги заебал и Русите и Американците... верувај ми,може вода да ти носат.
Во другото не навлагам,твоето пишување е совршена лична карта за твоите години.. дефинитивно.[DOUBLEPOST=1415125623][/DOUBLEPOST]
Хахахахахахахаха... чекај чекај,ти мене сакаш да ме омаловажиш со тоа што користиш личности кои му служеле на истиот Елохим на кој ти му се клањаш ???????????????????????????????????????????????????абе дај не се срами.. од брука во брука идеш... не гледаш??????
![]()
Последно уредено: