- Член од
- 2 ноември 2014
- Мислења
- 16
- Поени од реакции
- 8
Поздрав до сите!!
Најнапред се извинувам ако ја сместив темава во погрешна категорија или ако постои веќе ваква тема,се надевам ќе ми простите ,нова сум и ќе ја преместите каде што треба!
Мојот сопруг е повеќе од 6 месеци со ЕУ пасош (исто имам и јас,децата не)во Словенија на работа и сега сакаме,после нова година и јас со моите деца да се преселиме таму,па ме интересира ако сака некој што живее таму,да ми пообјасни кои се условите со градинка,училиште,како се движат становите и она најважното каков е животот таму воопшто има ли живот или животарење како кај нас,куча посо?!![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
Се надевам дека има веќе доста Македонци што живеат таму,некои се со фамилии,некои сами,па ако сакате и имате време да одвоите да ми одговорите на моите прашања кои верувајте ми се доста важни во моментот!![Палец горе (y) (y)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsup.png)
Ви благодарам,ако ништо друго што го прочитавте ова![Зелен :icon_mrgr: :icon_mrgr:](/styles/default/xenforo/emot/icon_mrgr.gif)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Најнапред се извинувам ако ја сместив темава во погрешна категорија или ако постои веќе ваква тема,се надевам ќе ми простите ,нова сум и ќе ја преместите каде што треба!
Мојот сопруг е повеќе од 6 месеци со ЕУ пасош (исто имам и јас,децата не)во Словенија на работа и сега сакаме,после нова година и јас со моите деца да се преселиме таму,па ме интересира ако сака некој што живее таму,да ми пообјасни кои се условите со градинка,училиште,како се движат становите и она најважното каков е животот таму воопшто има ли живот или животарење како кај нас,куча посо?!
![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
Се надевам дека има веќе доста Македонци што живеат таму,некои се со фамилии,некои сами,па ако сакате и имате време да одвоите да ми одговорите на моите прашања кои верувајте ми се доста важни во моментот!
![Палец горе (y) (y)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsup.png)
Ви благодарам,ако ништо друго што го прочитавте ова
![Зелен :icon_mrgr: :icon_mrgr:](/styles/default/xenforo/emot/icon_mrgr.gif)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)